25 τρόποι να φορέσετε ένα φουλάρι, πασμίνα ή κασκόλ

Πασμίνα

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να φορέσετε το αγαπημένο σας φουλάρι, την πασμίνα ή το κασκόλ σας. Δείτε το βιντεάκι που ακολουθεί και πάρτε ιδέες!

10 από τους τρόπους για να φορέσετε ένα φουλάρι, πασμίνα ή κασκόλ, που παρουσιάζονται στο βίντεο, είναι:

1. Μοντέρνο loop: Πάρτε ένα φουλάρι και απλά γυρίστε το γύρω από τον λαιμό σας, έτσι ώστε να πέφτει ίσο κομμάτι σε κάθε πλευρά.

2. Κλασσικο drape: Πάρτε ένα τετράγωνο μαντήλι, κάντε το τρίγωνο και απλά ακουμπήστε το στους ώμους σας να πέφτει δεξιά και αριστερά.

3. Bunny ear: Στριφογυρίστε το μαντήλι δυο φορές γύρω από το λαιμό σας, περάστε την μια του πλευρά από μέσα και προς την άλλη πλευρά και δέστε τις δυο άκρες μεταξύ τους. Κρύψτε το δέσιμο κάτω από το μαντήλι και είστε έτοιμη.

4. Διπλό ουράνιο τόξο: Χρησιμοποιήστε δυο μαντήλια διαφορετικών χρωμάτων. Τυλίξτε τα μια φορά γύρω από τον λαιμό σας και στη συνέχεια πλέξτε τις άκρες στριφογυρίζοντας τις.

5. Ζιβάγκο: Γυρίστε το μαντήλι σας δυο ή τρεις φορές, δέστε τις άκρες τους και κρύψτε το δέσιμο κάτω από το στριφογύρισμα στο λαιμό σας.

6. Infinity: Δέστε τις άκρες του μαντηλιού σας για να το κάνετε ένα ενιαίο και χωρίς άκρες μαντήλι. Περάστε το δυο φορές γύρω από το λαιμό σας και αφήστε το να πέφτει χαλαρά προς τα εμπρός.

7. Toss: Απλά φορέστε την πασμίνα ή το φουλάρι σας τυλίγοντας το γύρω από το λαιμό σας και αφήνοντας την μια άκρη να πέφτει μπροστά και την άλλη πίσω.

8. Ευρωπαϊκό Loop: Πάρτε μια πασμίνα, διπλώστε την στη μέση έτσι ώστε η μια της πλευρά να δημιουργεί μια θηλιά, τυλίξτε τη στο λαιμό σας και περάστε την άκρη μέσα από την θηλιά, σα να φτιάχνετε μια υποτυπώδη γραβάτα.

9. Βασικό Loop: Τυλίξτε την πασμίνα ή το φουλάρι σας μια φορά γύρω από τον λαιμό σας και στη συνέχεια περάστε την μια άκρη μέσα από το τυλιγμένο σημείο στον λαιμό σας.

10. Wrap: Απλά ρίξτε την πασμίνα σας στους ώμους και αφήστε τη να πέσει στην πλάτη και μπροστά.

Δείτε αυτούς και τους υπόλοιπους 12 τρόπους στο βίντεο που ακολουθεί: