Φτιάξτε ένα πανεύκολο σινιόν

Πανεύκολο σινιόν

Οι κότσοι σινιόν είναι φέτος στη μόδα. Στη συνέχεια θα δείτε βήμα βήμα το πως μπορείτε μόνη σας, εύκολα και γρήγορα, να φτιάξετε έναν υπέροχο και πρωτότυπο κότσο σινιόν!

Πρόκειται για ένα χτένισμα που γίνεται πολύ εύκολα και σε πολύ λίγο χρόνο. Δεν χρειάζεται να έχετε φοβερές ικανότητες για να το πετύχετε. Είναι ένα πανεύκολο σινιόν που μπορεί να κάνει και κάποια γυναίκα που είναι εντελώς αρχάρια στον τομέα των χτενισμάτων.

Το συγκεκριμένο πιάσιμο μαλλιών είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και κάθε ώρα. Μπορεί να φορεθεί σε μια χαλαρή βόλτα, στο γραφείο, αλλά και σε μια επίσημη έξοδο σας.

Ταιριάζει απόλυτα με ένα υπέροχο γυναικείο κουστούμι για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις, όσο και με το jean σας για μια πιο ανέμελη περίσταση. Τα φορέματα, οι φούστες αλλά και τα παντελόνια, μπορούν επίσης να συνδυαστούν υπέροχα με αυτό το τόσο απλό, αλλά εντυπωσιακό χτένισμα.

Τα βήματα για να πετύχετε αυτό το πανεύκολο σινιόν είναι τα εξής:

1. Αρχικά πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά αφήνοντας την φράντζα σας ελεύθερη να πέφτει στο ένα πλάι.

2. Στη συνέχεια πάρτε μια μικρή τούφα από την αλογοουρά σας και τυλίξτε την γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψετε. Στερεώστε αυτή την τούφα με ένα ή περισσότερα τσιμπιδάκια.

3. Μετά πάρτε άλλη μια μικρή τούφα και στριφογυρίστε την και πάλι γύρω από την αλογοουρά σας. Στερεώστε τη με τσιμπιδάκια και συνεχίστε αυτό το πανεύκολο και γρήγορο χτένισμα.

4. Έπειτα πάρτε ακόμη μια τούφα και γυρίστε τη γύρω από την κοτσίδα σας. Κατόπιν άλλη μια τούφα και συνεχίστε έτσι μέχρι να έχετε τυλίξει όλα σας τα μαλλιά γύρω από τον κότσο που έχετε δημιουργήσει σιγά σιγά.

Αυτά λοιπόν είναι τα βήματα για να φτιάξετε ένα πανεύκολο σινιόν που δείχνει υπέροχο και πολύπλοκο.

Δοκιμάστε το πανεύκολο σινιόν και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση επίσημη ή μη!