Φυσική ισιωτική μάσκα μαλλιών

Φυσική ισιωτική μάσκα μαλλιών

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται με το ίσιωμα των μαλλιών τους! Αγοράζουν ένα σωρό ακριβά προϊόντα και κάθονται με τις ώρες μπροστά στο καθρέφτη ισιώνοντας τα με το πιστολάκι και ταλαιπωρώντας την τρίχα, η οποία εις ένδειξη διαμαρτυρίας δημιουργεί ψαλίδα.

Επειδή όμως στις μέρες που διανύουμε είναι σημαντικό να κάνουμε οικονομία, δεν είναι λίγες και οι γυναίκες που σταματούν να αγοράζουν τέτοια προϊόντα και αφήνουν τα μαλλιά τους στο έλεος του σεσουάρ.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, σας έχουμε ευχάριστα νέα! Μπορείτε να κάνετε οικονομία, αλλά να μην στερηθείτε και την ισιωτική μάσκα μαλλιών, αφού μπορείτε να τη φτιάξετε μόνη σας. Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά που έχουν ευεργετικές ιδιότητες και προσφέρουν πολλά στην τρίχα των μαλλιών σας.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω μάσκα έχει ως βασικό της συστατικό το γάλα καρύδας και είναι ικανή να μειώνει το φριζάρισμα, να ενυδατώνει, να θρέφει και να λειαίνει τα μαλλιά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να είναι πιο ίσια, απαλά, λαμπερά, γεμάτα ζωντάνια, υγιή και χωρίς ψαλίδα.

Φυσική ισιωτική μάσκα μαλλιών

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

– 1 κούπα γάλα καρύδας
– Τον χυμό ενός λεμονιού

Τρόπος παρασκευής:

Αρχικά ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνει μια ενιαία μάσκα. Μετά βάλτε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει σαν κρέμα και η φυσική ισιωτική μάσκα μαλλιών σας είναι έτοιμη.

Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα και απλώστε το στα μαλλιά σας. Τυλίξτε τα με μια πετσέτα και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά. Τέλος, λουστείτε κανονικά και επαναλάβετε την διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα.

Θα δείτε πως μετά από 3 εβδομάδες τα μαλλιά σας θα είναι πιο ίσια, πιο απαλά και με απίστευτη λάμψη!

Εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών υλικών και δημιουργήστε μια ισιωτική μάσκα μαλλιών. Εφαρμόστε τη συστηματικά και απολαύστε τα υπέροχα ίσια μαλλιά σας χωρίς κόπο.