Γιαούρτι στα μαλλιά για όγκο

Όγκος στα μαλλιά

Τα μαλλιά σας είναι πεσμένα και άτονα, χωρίς καθόλου όγκο; Μην αγχώνεστε, μπορείτε πολύ εύκολα να τους δώσετε την ζωντάνια και τον όγκο που χρειάζονται, χρησιμοποιώντας απλά ένα γιαούρτι από το ψυγείο σας.

Ναι καλά διαβάσατε, ένα γιαούρτι! Όχι βέβαια για να το φάτε, αλλά για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική μάσκα μαλλιών που θα χαρίσει στα μαλλιά σας υπέροχο όγκο.

Για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα, η εφαρμογή της μάσκας μια φορά την βδομάδα είναι αρκετή.

Απλώστε λοιπόν γιαούρτι στα μαλλιά για όγκο και ανανεώστε την εμφάνιση σας με ένα τόσο απλό μυστικό.

Μάσκα μαλλιών με γιαούρτι για όγκο

Θα χρειαστείτε:

– 1-2 γιαούρτια

Τρόπος εφαρμογής:

Απλά ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

1) Αρχικά λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν και το μαλακτικό σας. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια μιας χτένας ξεμπλέξτε καλά τα μαλλιά σας.

2) Ανάλογα με το πόσο πυκνά και πόσο μακρυά μαλλιά έχετε, θα χρειαστείτε ένα ή δύο γιαούρτια. Απλώστε τα από τις ρίζες ως τις άκρες με τα χέρια ή με τη βοήθεια ενός πινέλου, παίρνοντας μια μια τούφα από τα μαλλιά σας.

3) Στη συνέχεια, χτενίστε τα απαλά και στερεώστε τα με ένα κοκαλάκι στην κορυφή του κεφαλιού σας.

4) Έπειτα, βάλτε μια διάφανη μεμβράνη. Από πάνω τυλίξτε μια πετσέτα και αφήστε τα μαλλιά σας έτσι, για μισή ώρα τουλάχιστον. Αν μπορείτε και περισσότερο, ακόμη καλύτερα.

5) Αφού περάσει το μισάωρο, ξεβγάλτε τα μαλλιά σας καλά με άφθονο χλιαρό νερό και λουστείτε ξανά με ένα απαλό σαμπουάν.

6) Τέλος, χτενιστείτε κανονικά και απολαύστε το υπέροχο αποτέλεσμα! Τα μαλλιά σας θα έχουν αποκτήσει την ζωντάνια και τον όγκο που τους έλειπε!

Ακολουθώντας αυτή την απλή διαδικασία και χρησιμοποιώντας ένα μόνο συστατικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι, μπορείτε να χαρίσετε στα μαλλιά σας τον όγκο που του έλειπε. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί πια να τα κρεπάρετε, κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί και καταστροφικό για την τρίχα.