Μανικιούρ με νερό

Μανικιούρ με νερό

Ένας περίεργος και πρωτότυπος τρόπος για να βάψετε τα νύχια σας, δημιουργώντας υπέροχα σχέδια, με τη βοήθεια του νερού. Θα χρειαστείτε ένα ποτήρι νερό, σελοτέιπ και τα χρώματα των μανό που θέλετε.

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά το μανικιούρ με νερό είναι πάρα πολύ εύκολο να επιτευχθεί και το αποτέλεσμα στα νύχια σας θα είναι εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται να έχετε τις γνώσεις κάποιου ειδικού για να το πετύχετε. Απλά βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει, επιλέξτε τα χρώματα βερνικιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ξεκινήστε.

Τα βήματα για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μανικιούρ με νερό είναι τα εξής:

1. Αρχικά βάψτε τα νύχια σας με μια θρεπτική βάση για να τα προστατεύσετε από το βερνίκι, αλλά και για να τα κάνετε πιο δυνατά.

2. Στη συνέχεια εφαρμόστε το χρώμα βάσης που θέλετε. Το χρώμα δηλαδή, πάνω στο οποίο θα δημιουργήσετε το μανικιούρ με νερό που έχετε επιλέξει.

3. Μετά κολλήστε σελοτέιπ ή κάποια αυτοκόλλητη χαρτοταινία γύρω από την επιφάνεια του νυχιού σας, καλύπτοντας και το πίσω μέρος του δαχτύλου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αφαιρέσετε εύκολα το βερνίκι που θα κολλήσει στο δέρμα σας γύρω από το νύχι, όταν το βουτήξετε μέσα στο νερό.

4. Πάρτε ένα ποτήρι γεμάτο με νερό και ρίξτε μερικές σταγόνες από τα χρώματα των βερνικιών που επιθυμείτε. Τώρα το νερό θα έχει στην επιφάνεια του στρογγυλούς κύκλους χρωμάτων.

5. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να δημιουργήσετε το σχέδιο που επιθυμείτε να κάνετε στα νύχια σας. Πως θα το πετύχετε αυτό; Απλά πάρτε ένα πινελάκι ή μια οδοντογλυφίδα και δημιουργήστε τα. Πιο συγκεκριμένα, δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις υπέροχων σχεδίων για τα νύχια και τον τρόπο δημιουργίας τους.

6. Αφού ολοκληρώσετε το σχέδιο που θέλετε να κάνετε στα νύχια σας, βουτήξτε ένα δάχτυλο μέσα στο νερό. Με την βοήθεια ενός πινέλου ή οδοντογλυφίδας, αφαιρέστε το χρώμα που περίσσεψε μέσα στο νερό (την ακριβή τεχνική θα την δείτε στα βίντεο που ακολουθούν).

7. Έπειτα βγάλτε το δάχτυλο σας από το νερό και αφαιρέστε το σελοτέιπ με προσοχή.

8. Με ένα πινελάκι ή μια μπατονέτα και ασετόν αφαιρέστε ότι έχει κολλήσει τριγύρω από το νύχι σας και περάστε το top coat. Το μανικιούρ με νερό είναι έτοιμο!

Με την βοήθεια του μανικιούρ με νερό μπορείτε να δημιουργήσετε το εφέ του μαρμάρου, δηλαδή τα marble nails, καθώς επίσης και σχέδια στα νύχια που θυμίζουν στροβιλισμούς.