Εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με νερό και βήμα βήμα ο τρόπος δημιουργίας τους

Σχέδια στα νύχια με νερό (1)

Ένας περίεργος και πρωτότυπος τρόπος για να βάψετε τα νύχια σας, δημιουργώντας υπέροχα σχέδια είναι αυτός του μανικιούρ με νερό. Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε ένα ποτήρι νερό, σελοτέιπ ή το ειδικό βερνίκι κόλλα για τα πετσάκια και βέβαια τα χρώματα των μανό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά τα σχέδια για νύχια με νερό είναι εύκολα και το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται να έχετε τις γνώσεις κάποιου ειδικού για να το πετύχετε. Απλά βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει, επιλέξτε τα χρώματα βερνικιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ξεκινήστε.

Τα βήματα για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με νερό:

Σχέδια στα νύχια με νερό (18)

1. Αρχικά βάψτε τα νύχια σας με μια θρεπτική βάση προκειμένου να τα προστατεύσετε από το βερνίκι, αλλά και για να τα κάνετε πιο ανθεκτικά.

2. Στη συνέχεια εφαρμόστε το χρώμα βάσης, πάνω στο οποίο θα δημιουργήσετε το μανικιούρ με νερό που έχετε επιλέξει.

3. Μετά κολλήστε σελοτέιπ ή αυτοκόλλητη χαρτοταινία γύρω από την επιφάνεια του νυχιού, καλύπτοντας και το πίσω μέρος του δαχτύλου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αφαιρέσετε ευκολότερα το βερνίκι που θα κολλήσει στο δέρμα σας γύρω από το νύχι, όταν το βουτήξετε μέσα στο νερό.

4. Πάρτε ένα ποτήρι γεμάτο με νερό και ρίξτε μερικές σταγόνες από τα χρώματα των βερνικιών που επιθυμείτε. Τώρα το νερό θα έχει στην επιφάνεια του στρογγυλούς κύκλους χρωμάτων.

5. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να δημιουργήσετε το σχέδιο που επιθυμείτε να κάνετε στα νύχια σας. Πως θα το πετύχετε αυτό; Απλά χρησιμοποιώντας ένα πινελάκι ή μια οδοντογλυφίδα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις με εντυπωσιακά σχέδια για νύχια με νερό.

6. Αφού ολοκληρώσετε το σχέδιο της αρεσκείας σας, βουτήξτε ένα δάχτυλο μέσα στο νερό. Με τη βοήθεια ενός πινέλου ή οδοντογλυφίδας, αφαιρέστε το χρώμα που περίσσεψε μέσα στο νερό (την ακριβή τεχνική θα την δείτε στα βίντεο που ακολουθούν).

7. Έπειτα βγάλτε το δάχτυλο σας από το νερό και αφαιρέστε το σελοτέιπ με προσοχή.

8. Με ένα πινελάκι ή μια μπατονέτα και ασετόν αφαιρέστε ότι έχει κολλήσει τριγύρω από το νύχι σας και περάστε το top coat. Τα water nails σας είναι έτοιμα!

Ακολουθούν δυο βίντεο του Youtube που παρουσιάζουν το πως να κάνετε βήμα βήμα σχέδια νυχιών με νερό:

Εναλλακτικός τρόπος για να κάνετε στα νύχια σχέδια με νερό:

Σχέδια στα νύχια με νερό (17)

1. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας τη θρεπτική βάση στα νύχια σας και το χρώμα βερνικιού που θέλετε να έχει η βάση σας.

2. Πάρτε το ποτηράκι με το νερό και αρχίστε να ρίχνετε τις σταγόνες των χρωμάτων μανό που επιθυμείτε.

3. Σχεδιάστε με το ξυλάκι το σχέδιο που θέλετε να κάνετε στα νύχια σας και αφήστε το να στεγνώσει μέσα στο νερό.

4. Βγάλτε το κυκλικό σχέδιο από το νερό όπως είναι.

5. Κόψτε το σε κομματάκια.

6. Εφαρμόστε κάθε κομματάκι του σχεδίου σε κάθε νύχι σας και με τη βοήθεια ενός πινέλου ή μιας μπατονέτας με ασετόν καθαρίστε ότι περισσεύει.

7. Απλώστε το top coat σας με γυαλιστερή ή ματ υφή κι έτσι απλά έχετε δημιουργήσει ένα εύκολο σχέδιο με νερό στα νύχια.

Προτάσεις για σχέδια στα νύχια με νερό:

Κάντε λοιπόν στα νύχια σχέδια με νερό, παίρνοντας ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες. Πρόκειται για εύκολα μανικιούρ που μπορούν να δημιουργηθούν με όποια χρώματα θέλετε.

Δοκιμάστε να κάνετε water nails που θυμίζουν στροβίλους ή λουλούδια σε όλα τα νύχια σας ή σε μερικά μόνο εξ αυτών. Εξίσου όμως εντυπωσιακά είναι και τα water marble nails, τα οποία είναι σχέδια στα νύχια με νερό σαν αυτά που διαθέτουν τα «νερά» των μαρμάρων. Αν επιλέξετε αυτό το εφέ, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια λευκή βάση και γκρι – μαύρα νερά. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για σχέδια στα νύχια με νερό που έχουν το εφέ μαρμάρου. Ωστόσο, τα marble nails μπορούν να γίνουν και με άλλες αποχρώσεις βερνικιών.

Δείτε τη συλλογή με τα εντυπωσιακά και εύκολα σχέδια στα νύχια με νερό που ακολουθεί και πάρτε ιδέες για το επόμενο σας μανικιούρ.

Σχέδια στα νύχια με νερό (2)

Σχέδια στα νύχια με νερό (3)

Σχέδια στα νύχια με νερό (4)

Σχέδια στα νύχια με νερό (5)

Σχέδια στα νύχια με νερό (6)

Σχέδια στα νύχια με νερό (7)

Σχέδια στα νύχια με νερό (8)

Σχέδια στα νύχια με νερό (9)

Σχέδια στα νύχια με νερό (10)

Σχέδια στα νύχια με νερό (11)

Σχέδια στα νύχια με νερό (12)

Σχέδια στα νύχια με νερό (13)

Σχέδια στα νύχια με νερό (14)

Σχέδια στα νύχια με νερό (15)

Σχέδια στα νύχια με νερό (16)