16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (1)

Το μακιγιάζ των ματιών μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως μια γυναίκα και να την κάνει εκθαμβωτική. Πιο συγκεκριμένα, ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν μπορεί να κάνει τους άνδρες να γοητευτούν και να σαγηνευτούν!

Ωστόσο, το μακιγιάζ ματιών έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργηθεί. Από το απλό – φυσικό αποτέλεσμα ενός nude μακιγιάζ μέχρι το πιο εντυπωσιακό smokey eyes οι επιλογές είναι αμέτρητες. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο τολμηρές που χρησιμοποιούν τα μάτια τους ως καμβά και δημιουργούν τα δικά τους απίστευτα έργα τέχνης.

Σκεφτείτε λοιπόν το σύνολο που πρόκειται να φορέσετε και διαλέξτε το ιδανικό μακιγιάζ που θα το κάνει να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια, καλό θα είναι να λάβετε υπόψιν σας πέρα από τους χρωματισμούς του outfit σας και την απόχρωση των μαλλιών και των ματιών σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να τονίσετε το χρώμα των ματιών σας με τις ιδανικές σκιές γι’ αυτά και να αποκτήσετε μάτια που μαγνητίζουν.

► Ποια είναι τα μακιγιάζ που μαγνητίζουν τους πάντες;

Έντονες σκιές ματιών

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (2)

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (3)

Δημιουργήστε υπέροχα μακιγιάζ ματιών με έντονες σκιές που θα κάνουν τα μάτια σας να μαγνητίζουν τα πλήθη. Σκιές ματιών σε μπλε σκούρο, πράσινο, μωβ και άλλες έντονες αποχρώσεις, ανάλογα πάντα και με το χρώμα των ματιών σας. Επιλέξτε λοιπόν μια σκιά ματιών για να τονίσετε το χρώμα των ματιών σας και να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Πρωτότυπα μακιγιάζ ματιών

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (4)

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (5)

Μακιγιάζ ματιών που δεν αποτελούν τα συνηθισμένα. Συνδυασμοί χρωμάτων που έχουν τα χρώματα της ίριδας, του παγωνιού, αλλά και τις αποχρώσεις του ροζ και του μωβ. Και γενικότερα συνδυασμοί αντίθετων ή συμπληρωματικών χρωμάτων με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Εντυπωσιακά μακιγιάζ που όμως ποια θα τολμούσε να κάνει;

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (6)

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (7)

Μπορεί εκ πρώτης όψεως τα συγκεκριμένα μακιγιάζ να εντυπωσιάζουν, αλλά είναι λίγο παρατραβηγμένα για να τα επιχειρήσει μια γυναίκα. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια βραδινή έξοδο, το υπερβολικό glitter θα έχει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Και μερικές πιο extreme προτάσεις για μακιγιάζ ματιών

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (8)

16 μακιγιάζ για μάτια που μαγνητίζουν (9)

Τέλος, υπάρχουν και αυτά τα είδη μακιγιάζ που βλέπουμε μόνο στα περιοδικά και στις πασαρέλες, αλλά καμία γυναίκα δεν θα δοκίμαζε ποτέ!