Σπαστά μαλλιά: 9 εντυπωσιακά και γρήγορα χτενίσματα

Σπαστά μαλλιά: 9 εντυπωσιακά και γρήγορα χτενίσματα

Έχετε σπαστά μαλλιά και δεν θέλετε να τα ισιώνετε συνεχώς, για να αποφύγετε τη φθορά της τρίχας; Ψάχνετε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα ξετρελάνουν όσους σας δουν; Δείτε το βιντεάκι που ακολουθεί με 9 απλά, γρήγορα και εντυπωσιακά χτενίσματα για σπαστά μαλλιά!

Ποια είναι όμως αυτά τα χτενίσματα για σπαστά μαλλιά και πως μπορείτε να τα φτιάξετε μόνη σας;

1. Φορέστε έναν σκούφο ή ένα καπέλο

Αφήστε τα μαλλιά σας ανάλαφρα κυματιστά, δηλαδή στο φυσικό τους σπαστό και απλά φορέστε ένα καπέλο ή έναν σκούφο. Προκειμένου να έχετε όμως πιο πλούσιες μπούκλες, θα πρέπει να αποφύγετε το χτένισμα, το οποίο θα τις διαλύσει και να ψεκάσετε λίγη λακ για να τους δώσετε όγκο.

2. Half up half down με twists

Με την βοήθεια της βούρτσας σας, κάνετε λίγο κρεπάρισμα στην κορυφή των μαλλιών σας για να αποκτήσει λίγο όγκο. Στη συνέχεια πιάστε μια τούφα μαλλιών από την μια πλευρά και στριφογυρίζοντας την, πιάστε τη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με ένα τσιμπιδάκι. Κάντε το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Τέλος, βάλτε ένα πανέμορφο κοκαλάκι για να καλύψετε τα τσιμπιδάκια και είστε έτοιμη.

3. Half up half down με πλεξούδες

Κάντε μια πλεξούδα σε κάθε πλευρά του προσώπου σας και ανοίξτε τη λίγο για να αποκτήσει όγκο. Στη συνέχεια πιάστε τις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με τσιμπιδάκια και είστε έτοιμη.

4. Half up half down με κοτσίδα

Πιάστε τα μαλλιά της κορυφής του κεφαλιού σας σε μια ψηλή αλογοουρά και είστε έτοιμη. Αφήστε τα υπόλοιπα σπαστά μαλλιά σας ανέμελα. Αυτό είναι ένα πανεύκολο και πάρα πολύ γρήγορο χτένισμα που όμως δείχνει εκπληκτικό.

5. Ψηλός κότσος

Πιάστε όλα σας τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά, την οποία στη συνέχεια στριφογυρίστε και δημιουργήστε έναν εκπληκτικό ψηλό κότσο. Στερεώστε τον κότσο με ένα λαστιχάκι ή τσιμπιδάκια.

6. Πλάγιος κότσος με πλεξούδα

Πιάστε τα μαλλιά σας στο ένα πλάι και δημιουργήστε μια πλεξούδα, αφήνοντας δυο τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο σας. Μια σε κάθε πλευρά. Αφού ολοκληρώσετε την πλεξούδα, στερεώστε τη με ένα λαστιχάκι. Μπορείτε αν θέλετε να σταματήσετε σε αυτό το σημείο και να κάνετε απλά μια πλάγια πλεξούδα με σπαστά μαλλιά. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να στριφογυρίσετε την πλεξούδα σε έναν χαμηλό πλάγιο κότσο στερώνοντας τον με τσιμπιδάκια.

7. Αλογοουρά

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα σπαστά μαλλιά σας σε μια αλογοουρά.

8. Πλάγια αλογοουρά με twists

Πιάστε τα σπαστά μαλλιά σας σε μια πλάγια αλογοουρά και αφήστε τα έτσι ή συνεχίστε για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό χτένισμα. Πάρτε ένα ακόμη λαστιχάκι και βάλτε το λίγο πιο χαμηλά από το πρώτο. Στη συνέχεια, ανοίξτε μια τρύπα στα μαλλιά σας πάνω από το δεύτερο λαστιχάκι και περάστε την αλογοουρά από μέσα για να δημιουργήσετε ένα twist. Έπειτα, βάλτε άλλο ένα λαστιχάκι, ανοίξτε την τρύπα και στριφογυρίστε κ.ο.κ.

9. Τριπλή twist αλογοουρά

Πιάστε αρχικά μια αλογοουρά με τα μαλλιά από την κορυφή του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια, κάντε μια δεύτερη με τα μαλλιά από την μέση και άλλη μια τρίτη με τα κάτω μαλλιά. Μετά, ανοίξτε μια τρύπα πάνω από το 1ο λαστιχάκι και γυρίστε την πρώτη αλογοουρά προς τα μέσα. Κάντε το ίδιο και με τις άλλες αλογοουρές και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό χτένισμα.

Δείτε βήμα βήμα τα 9 εντυπωσιακά και γρήγορα χτενίσματα με σπαστά μαλλιά στο βίντεο που ακολουθεί: