Φτιάξτε έναν υπέροχο ατημέλητο κότσο σε 2 μόλις λεπτά

Φτιάξτε έναν υπέροχο ατημέλητο κότσο σε 2 μόλις λεπτά

Βιάζεστε αλλά θέλετε ένα γρήγορο και εντυπωσιακό χτένισμα; Δοκιμάστε αυτόν τον υπέροχο ατημέλητο κότσο σε 2 μόλις λεπτά.

Πρόκειται για ένα χτένισμα της τελευταίας στιγμής που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας χωρίς κόπο και χρόνο.

Είναι ιδανικό για τις χαλαρές σας καθημερινές βόλτες, για το γραφείο, το σχολείο, αλλά και το καφεδάκι σας. Μπορεί ωστόσο να αποτελέσει και το χτένισμα που θα ολοκληρώσει την επίσημη εμφάνιση σας ακόμη και σε έναν γάμο ή μια βάπτιση.

Είναι πολύ εύκολο στην δημιουργία του και μπορεί να το φτιάξει οποιαδήποτε γυναίκα. Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις και ικανότητες. Ούτε καν να γνωρίζετε πως να φτιάξετε μια πλεξούδα. Απλά πιάστε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά και παίξτε μαζί της.

Αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι να το κάνετε επιμελώς ατημέλητο. Δοκιμάστε το και κλέψτε τις εντυπώσεις σε χρόνο DT!

Τα βήματα για να δημιουργήσετε αυτόν τον υπέροχο ατημέλητο κότσο σε 2 μόλις λεπτά είναι:

1. Αρχικά κάντε στα μαλλιά σας επιμελώς ατημέλητες μπούκλες – beachy waves.

2. Στη συνέχεια, αφήστε την φράντζα σας να πέφτει στο πλάι και πιάστε μια ανέμελη ψηλή αλογοουρά χωρίς βούρτσα. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να στρώσετε λίγο τα μαλλιά σας.

3. Έπειτα, στριφογυρίστε την αλογοουρά σας για να δημιουργήσετε έναν ψηλό κότσο και στερεοποιήστε τον με ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά.

4. Μετά, με την βοήθεια των χεριών σας ανοίξτε λίγο τον κότσο, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και με την βοήθεια της μυτερής μεριάς μιας τσατσάρας, βγάλτε μερικές τούφες από τον κότσο και αφήστε τις να πέφτουν. Μπορείτε βέβαια να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα, τραβώντας τις τούφες με τα χέρια σας.

5. Για να ολοκληρώσετε το χτένισμα σας μπορείτε αν θέλετε, να τοποθετήσετε ένα υπέροχο κοκαλάκι με λουλούδια ή στρας. Αν πάλι δεν θέλετε να στολίσετε τα μαλλιά σας, μπορείτε να ολοκληρώσετε το χτένισμα σας στο προηγούμενο βήμα. Η επιλογή είναι δική σας.

Δείτε βήμα βήμα πως θα δημιουργήσετε τον ατημέλητο κότσο σε 2 μόλις λεπτά: