Καλύψτε τις ατέλειες με ένα θαυματουργό make-up

Καλύψτε τις ατέλειες με ένα θαυματουργό make-up

Η 19χρονη Cassandra Bankson αντιμετωπίζει από τότε που ήταν έφηβη πολύ σοβαρό πρόβλημα ακμής, το οποίο δημιουργεί στην επιδερμίδα της σπυράκια, ουλές, μαύρα στίγματα, κυστική ακμή και λιπαρότητα. Όλα αυτά όμως δεν περιορίζονται στο πρόσωπο της, καθώς το πρόβλημα έχει εξαπλωθεί τόσο στο στέρνο, όσο και στην πλάτη, το λαιμό και πίσω από τα αυτιά. Ωστόσο, έχει βρει τη λύση στο πρόβλημα της και την παρουσιάζει σε όλες μας…

Δείχνοντας μας τον τρόπο για να εφαρμόσουμε το makeup και να καλύψουμε όλες τις ατέλειες, βοηθάει και άλλες κοπέλες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να νιώσουν και να είναι υπέροχες. Τα τρικ του μακιγιάζ που χρησιμοποιεί μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά ένα πρόσωπο που πάσχει από ακμή, πανάδες, ερεθισμούς και γενικότερα δερματικά προβλήματα.

Τα βήματα για την εφαρμογή της βάσης – makeup που καλύπτει τις ατέλειες:

1. Αρχικά επειδή έχει πολύ λιπαρή επιδερμίδα, χρησιμοποιεί ένα προϊόν που περιορίζει την λιπαρότητα του δέρματος στα σημεία όπου έχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

2. Στη συνέχεια εφαρμόζει ένα primer makeup.

3. Έπειτα, απλώνει το makeup της. Ο τρόπος που προτιμάει να το απλώνει είναι κάνοντας τελίτσες και στη συνέχεια απλώνοντας το με τα δάχτυλα της. Ωστόσο, μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πινέλο για να το εφαρμόσετε. Η Cassandra όμως θεωρεί πως η θερμότητα των δαχτύλων βοηθά στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή του makeup.

Αξίζει να σημειωθεί πως προκειμένου να έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές αποχρώσεις makeup. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζει την πιο σκούρα στο περίγραμμα του προσώπου της έτσι ώστε το σβήσιμο να είναι πιο ομαλό και την ανοιχτόχρωμη σε όλο το πρόσωπο.

Καλό θα είναι να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές εταιρείες για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Αυτό ισχύει και για όλα τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

4. Μετά χρησιμοποιεί το concealer και το εφαρμόζει και πάλι κάνοντας τελίτσες στις προβληματικές περιοχές.

5. Προκειμένου να σταθεροποιήσει το makeup το οποίο είναι υγρό καλλυντικό, εφαρμόζει μια πούδρα – και πιο συγκεκριμένα δυο αποχρώσεις πούδρας. Μια πιο ανοιχτή που απλώνει σε όλο το εσωτερικό κομμάτι του προσώπου (κούτελο, μύτη, ζυγωματικά, πηγούνι) και μια πιο σκούρα που εφαρμόζει στην περιφέρεια. Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια ακόμη πούδρα που σταθεροποιεί τις δυο προηγούμενες και γεμίζει τα κενά που ενδεχομένως να έχουν αφήσει.

6. Τέλος, εφαρμόζει ένα σπρέι της Mac που σταθεροποιεί το μακιγιάζ και έπειτα το αφήνει να στεγνώσει καλά. Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνει την βάση της και προχωράει στο μακιγιάζ των ματιών, το ρουζ και τα χείλη.

► Καλύψτε τις ατέλειες με ένα θαυματουργό make-up ακολουθώντας όλα τα παραπάνω βήματα που φαίνονται και στο βίντεο: