Ο πιο έξυπνος και απρόσμενος τρόπος για να καλύψετε ένα σπυράκι

Τρόπος για να καλύψετε ένα σπυράκι (1)

Τα σπυράκια δυστυχώς εμφανίζονται σχεδόν πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή και ο τρόπος για να καλύψετε ένα σπυράκι ή να τα κρύψετε είναι συνήθως το μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα το concealer.

Όμως πέρα από αυτόν τον τρόπο και την αντιμετώπιση ενός σπυριού που μόλις βγήκε, υπάρχει και ένας μάλλον «παράδοξος» τρόπος για να καλύψετε ένα σπυράκι, ο οποίος είναι αρκετά αποτελεσματικός.

Τον έχουν δοκιμάσει πολλές διάσημες του Hollywood και παρόλο που είναι αρκετά ασυνήθιστος, τις έχει βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπες.

► Ποιος είναι αυτός ο περίεργος αλλά έξυπνος τρόπος για να καλύψετε ένα σπυράκι;

Τον πρωτοείδαμε στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Sex & The City και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 59, όπου η Carrie εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο κρύβει ένα σπυράκι. Αυτό που έκανε είναι να σχηματίσει μια τελεία με μολύβι ματιών στο σημείο που είχε εμφανιστεί το σπυράκι, δημιουργώντας έτσι μια υποτιθέμενη ελιά, η οποία αν παρατηρήσετε καλύτερα μετακινείται ανάλογα με το που έχει βγει το ενοχλητικό σπυράκι.

Αυτό ακριβώς το tip φαίνεται πως ακολουθεί και η τραγουδίστρια Kelly Rowland. Για του λόγου το αληθές, δείτε την εικόνα που ακολουθεί η οποία δείχνει την ελιά που μετακινείται. Αρχικά την είδαμε στην αριστερή πλευρά του προσώπου της, μετά στην δεξιά και τέλος κάτω από τα χείλη.

Τρόπος για να καλύψετε ένα σπυράκι (2)

Παρόλ’ αυτά, όπως αποδείχθηκε από την Daily Mail, η Kelly δεν το κάνει μόνο για να καλύψει τα σπυράκια της αλλά γιατί έχει εμμονή με τις ελιές! Οπότε προσθέτει πάντα στο μακιγιάζ της μια ελιά στο πρόσωπο, η οποία δεν είναι πάντα στο ίδιο σημείο. Με αυτό τον τρόπο το μακιγιάζ της δεν είναι ποτέ ολόιδιο και πάντα έχει κάτι που το κάνει ξεχωριστό.

Τρόπος για να καλύψετε ένα σπυράκι (3)

Ωστόσο, μπορείτε να καταπολεμήσετε ένα σπυράκι και με διάφορους φυσικούς τρόπους, όπως με ένα παγάκι, με μαγειρική σόδα κλπ. Δείτε λοιπόν 7 τρόπους για να εξαφανίσετε ένα σπυράκι στην στιγμή, καθώς επίσης και μια μάσκα προσώπου ενάντια στη λιπαρότητα και τα σπυράκια.

Πείτε λοιπόν αντίο στα ενοχλητικά σπυράκια με φυσικές μάσκες και μυστικά ομορφιάς ή καλύψτε τα με ένα μολύβι ματιών σχηματίζοντας μια ελιά.