Αποκτήστε πιο αδύνατο πρόσωπο με το σωστό χτένισμα

Αποκτήστε πιο αδύνατο πρόσωπο με το σωστό χτένισμα

Ακόμα κι αν το πρόσωπο σας δεν διαθέτει εμφανείς γωνίες και τα μάγουλα σας είναι γεμάτα, μπορείτε με το κατάλληλο χτένισμα να δείχνετε πιο αδύνατη από ποτέ. Γιατί η ομορφιά δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στο στυλ που χτενίζετε τα μαλλιά σας ή στο κούρεμα που έχετε επιλέξει μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πως είστε πιο αδύνατη. Οι γύρω σας θα αναρωτιούνται πως ανανεωθήκατε και πως αδυνατίσατε. Αλλά εσείς θα γνωρίζετε πολύ καλά πως ένα σωστό χτένισμα μπορεί να σας κάνει να δείχνετε πως έχετε χάσει κιλά, χωρίς να έχετε κάνει καμία δίαιτα.

Αλλάξτε λοιπόν τα μαλλιά σας, ακολουθώντας τις συμβουλές του διάσημου βρετανικού περιοδικού μόδας Vogue και κλέψτε τις εντυπώσεις, αποκτώντας αδύνατο πρόσωπο με το σωστό χτένισμα.

► Ποιες είναι οι συμβουλές των ειδικών για ένα αδύνατο πρόσωπο με το σωστό χτένισμα;

Επιλογή σωστού κουρέματος:

Προκειμένου να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός πιο λεπτού προσώπου, χωρίς μεγάλο όγκο, καλό θα είναι να επιλέξετε ένα φιλαριστό χτένισμα. Αυτού του είδους τα χτενίσματα (που έχουν επίπεδα) σε αντίθεση με τα μονοκόμματα σε ίσια γραμμή κουρέματα, αφαιρούν όγκο από το πρόσωπο σας. Επίσης, πέρα από την αίσθηση του πιο αδύνατου προσώπου, τα επίπεδα στα μαλλιά μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να δείχνει νεότερη.

Επιλέξτε να κάνετε φράντζα στα μαλλιά σας:

Μερικές γυναίκες αποφεύγουν την δημιουργία φράντζας στο χτένισμα τους διότι θεωρούν πως τους περιορίζει την όραση. Αυτό όμως δεν ισχύει και επιπλέον, η φράντζα προσθέτει στυλ στα μαλλιά σας. Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε μια λεπτή και μακριά φράντζα, επιλέγοντας ποια μεριά σας ταιριάζει περισσότερο πριν πάτε στο κομμωτήριο. Προσοχή όμως, μην επιλέξετε μια πυκνή φράντζα, η οποία θα διαχωρίζει εμφανέστατα το πρόσωπο σας. Διότι τότε το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο. Το πρόσωπο σας θα δείχνει πιο γεμάτο και όχι αδύνατο όπως επιθυμείτε.

Πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά:

Πιάνοντας τα μαλλιά σας μια ψηλή αλογοουρά, έναν ψηλό κότσο ή γενικότερα ένα ψηλό χτένισμα μπορείτε να κάνετε το πρόσωπο σας να δείχνει πιο αδύνατο. Ωστόσο και η επιλογή ενός Halfup χτενίσματος που θέλει τα μισά μαλλιά πάνω και τα μισά κάτω, μπορεί να σας χαρίσει ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Επιλέξτε ανταύγειες:

Ως γνωστόν οι ανταύγειες, οι οποίες κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο όμορφα, προσθέτουν επίσης κίνηση στο χτένισμα σας. Πέρα λοιπόν από την λάμψη και την ιδιαίτερη απόχρωση των βαμμένων με ανταύγειες μαλλιών, μπορείτε να κάνετε το πρόσωπο σας να δείχνει πιο αδύνατο. Επιλέξτε ανταύγειες που έχουν αποχρώσεις μέχρι 2 τόνους πιο ανοιχτές από τη βάση των μαλλιών σας. Όσον αφορά τώρα το χτένισμα, αφήστε τις ανταύγειες να πέσουν ανάλαφρα πάνω από το μέτωπο σας, κάνοντας έτσι το πρόσωπο λαμπερό και πιο αδύνατο.