Κότσος με twists στο πλάι

Κότσος με twists

Πρόκειται για ένα υπέροχο και απλό χτένισμα, που όμως είναι εντυπωσιακό και μπορεί να σας βγάλει εύκολα από τη δύσκολη θέση, μιας αναπάντεχης εξόδου. Είναι ο λεγόμενος κότσος με twists.

Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο casual μέχρι και τις πιο επίσημες. Αποτελεί ένα από τα λεγόμενα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής, αφού δημιουργείται πανεύκολα και σε πολύ λίγο χρόνο.

Ο κότσος με twists στο πλάι δημιουργείται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Αρχικά δημιουργήστε μια πλάγια χωρίστρα σε βρεγμένα μαλλιά. Έχοντας τα μαλλιά σας υγρά είναι πιο εύκολο να τα πλέξετε χωρίς να γλιστράνε και να πετάνε ενοχλητικά τουφάκια.

2. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να πλέκετε μια πλεξούδα σχοινί, με twists στην μια πλευρά του κεφαλιού. Ο τρόπος για να την φτιάξετε είναι πολύ απλός. Πιάστε πρώτα δυο μικρές τούφες μαλλιών από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού και περάστε αυτή που είναι πιο χαμηλά πάνω από την άλλη. Μετά προσθέστε μια ακόμη μικρή τούφα μαλλιών στην τούφα που πλέον έχει έρθει κάτω για να την κάνετε πιο παχιά και περάστε την πάνω από την άλλη. Συνεχίστε προσθέτοντας μαλλιά στην κάτω τούφα και περνώντας την πάνω από την άλλη, ακολουθώντας την γραμμή των μαλλιών σας, μέχρι να φτάσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να ξεπεράσετε την μέση του. Στερεώστε με ένα κοκαλάκι την πλεξούδα σας αυτή και δημιουργήστε με τον ίδιο τρόπο μια πλεξούδα σχοινί από την άλλη πλευρά μέχρι να φτάσετε στην πρώτη.

3. Μετά ενώστε τις δυο πλεξούδες σε μια χαμηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και στο τελευταίο στριφογύρισμα του λάστιχου μην βγάλετε όλη την αλογοουρά προς τα έξω, αλλά δημιουργήστε έναν κότσο που θυμίζει συντριβάνι. Με αυτό τον τρόπο ο κότσος με twists σας είναι έτοιμος και μπορείτε να πάτε οπουδήποτε επιθυμείτε.

Δείτε βήμα βήμα πως δημιουργείται ο κότσος με twists μέσα από το βίντεο που ακολουθεί:

Δοκιμάστε τον και κλέψτε τις εντυπώσεις!