Μυστικά για τέλειες γάμπες

Μυστικά για τέλειες γάμπες

Τα καλλίγραμμα πόδια και οι τέλειες γάμπες κλέβουν την παράσταση σε μια γυναικεία εμφάνιση. Πρόκειται για ένα σημείο του γυναικείου σώματος που τραβάει τα βλέμματα των ανδρών και όχι μόνο.

Πως όμως μπορείτε να αποκτήσετε τέλειες γάμπες; Ποια είναι τα μυστικά που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις; Και ποιοι οι τρόποι για να κάνετε τις γάμπες σας να φαίνονται όμορφες;

► Δείτε όλα τα tips και τους τρόπους για να αποκτήσετε τις τέλειες γάμπες σε πολύ σύντομο διάστημα.

Ξυπόλυτο περπάτημα

Περπατώντας ξυπόλυτη και ειδικά στην άμμο μπορείτε να αποκτήσετε υπέροχες και καλλίγραμμες γάμπες. Πιο συγκεκριμένα, το ξυπόλυτο περπάτημα με αργό ρυθμό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το τρέξιμο. Πέρα από το γεγονός πως οι θερμίδες που καίγονται με αυτή την άσκηση είναι περισσότερες από αυτές του τρεξίματος, οι γάμπες ενδυναμώνονται. Επίσης, τόσο το αναπνευστικό σύστημα του οργανισμού σας, όσο και το καρδιοκυκλοφοριακό βελτιώνονται.

Ωστόσο, αυτή η άσκηση δεν ενδείκνυται για όλους τους ανθρώπους. Όσοι έχουν προβλήματα στη μέση, τα ισχία και τα γόνατα θα πρέπει να τις αποφεύγουν.

Ακόμα κι αν δεν ανήκετε όμως σε κάποια από τις παραπάνω απαγορευτικές κατηγορίες ανθρώπων γι’ αυτή την άσκηση, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική με τους τραυματισμούς. Όπως επίσης, αν ο σκοπός σας είναι να ενδυναμώσετε τις γάμπες σας πολύ γρήγορα, δοκιμάστε να περπατήσετε στις μύτες για λίγα λεπτά.

Ασκήσεις για τέλειες γάμπες

Πέρα από το ξυπόλυτο περπάτημα, μπορείτε να δοκιμάσετε τις παρακάτω απλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τέλειες γάμπες. Έτσι τα πόδια σας θα δείχνουν πάντα υπέροχα, ακόμα και αν φοράτε φούστα ή φόρεμα.

Επιλέξτε το σωστό παπούτσι

Πέρα όμως από την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των γαμπών σας με ασκήσεις ή με το ξυπόλυτο περπάτημα, υπάρχουν μερικά απλά στυλιστικά μυστικά για να αποκτήσετε ψηλόλιγνα πόδια και καλλίγραμμες γάμπες. Ένα από αυτά είναι και το να φορέσετε ψηλά τακούνια τα οποία έχουν την τάση να επιμηκύνουν το πόδι, κάνοντας το να δείχνει λεπτότερο και ψηλότερο. Από την άλλη μεριά, οι φούστες και τα φορέματα που αφήνουν ακάλυπτο το δέρμα μπορεί να επιμηκύνουν οπτικά τα πόδια σας, κάνοντας τα πιο ψηλά και πιο λεπτά.