Δείξτε υπέροχη με δαντελένιο φόρεμα

Δείξτε υπέροχη με δαντελένιο φόρεμα

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του κλασικού στιλ και του άκομψου ντυσίματος όταν αποφασίζετε να φορέσετε ένα μίνι δαντελένιο φόρεμα. Το χρώμα, το μάκρος και η ποιότητα της δαντέλας είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Ακολουθούν μερικά tips για το πώς πρέπει να διαλέξετε και πως να φοράτε το δαντελένιο σας φόρεμα.

Μην επιλέξετε ένα φόρεμα που σας είναι πολύ κοντό. Προφανώς η ηλικία και το καλλίγραμμο σώμα παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή αυτή αλλά σε κάθε περίπτωση ένα υπερβολικά κοντό φόρεμα δε δείχνει καθόλου κομψό.

Τα περισσότερα φορέματα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αποκαλύπτουν ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός σας. Αν δε νιώθετε άνετα με κάποιο σημείο, προτιμήστε να μην είναι αυτό που αφήνει ακάλυπτο η δαντέλα.

Τα φλατ παπούτσια δεν ταιριάζουν με αυτό το στιλ φορέματος αλλά τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα πολλά λουριά ή οι μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο δείχνουν υπέροχα.

Αν νιώθετε ότι το φόρεμά σας είναι πολύ κοντό τότε μπορείτε να το φορέσετε με καλσόν ακόμα και αρκετά χοντρό ή εντελώς αδιαφανές. Με αυτόν τον τρόπο το φόρεμά σας θα φαίνεται πιο μακρύ απ’ ότι αν το φορέσετε με γυμνά πόδια ή με καλσόν στο χρώμα του δέρματος.

Αν προτιμήσετε να το φορέσετε με γυμνά πόδια, σιγουρευτείτε ότι είναι σε άριστη κατάσταση και ενυδατωμένα ή χρησιμοποιήστε μία κρέμα ποδιών με χρώμα για να δείχνουν τέλεια.

Τέλος, μην το παρακάνετε με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, προτιμήστε μικρά και κλασικά κομμάτια, όχι μεγάλα και εντυπωσιακά. Έτσι θα δώσετε έμφαση στην κλασικότητα του φορέματος.