Παραμείνετε όμορφη με τα γυαλιά οράσεως σας

Παραμείνετε όμορφες με γυαλιά οράσεως

Πριν ανακαλυφθούν οι φακοί επαφής, τα γυαλιά οράσεως ήταν μονόδρομος προκειμένου να βλέπουμε καθαρά. Ωστόσο πλέον υπάρχει η δυνατότητα να τα αντικαταστήσουμε με τους φακούς επαφής και να βλέπουμε εξίσου καλά.

Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο, αφού τα γυαλιά οράσεως έχουν γίνει της μόδας και αποτελούν ένα είδος αξεσουάρ. Προσθέτουν μια διαφορετική γοητεία και ένα πιο σοφιστικέ ύφος σε μια γυναίκα. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να έχουν παραπάνω από ένα ζευγάρι γυαλιών για να τα συνδυάζουν ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολο τους.

Υπάρχουν ακόμη και γυναίκες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα μάτια τους, αλλά επιλέγουν να φορέσουν γυαλιά μόνο για το ιδιαίτερο στυλ που προσθέτουν.

Τα σχέδια τους είναι αμέτρητα και δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Αυτό που θα σας κάνει να παραμείνετε όμορφη με τα γυαλιά οράσεως σας. Επιλέξτε έναν σκελετό που να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σας, αλλά και με τα χρώματα των μαλλιών και των ματιών σας.

Μπορείτε αν θέλετε μάλιστα να τα φορέσετε ακόμα και στο ραντεβού σας, αποπνέοντας ένα πιο μυστηριώδες αέρα. Φορώντας όμως τα γυαλιά οράσεως σας θα πρέπει να γνωρίζετε τον κατάλληλο τρόπο για να μακιγιαριστείτε. Τον τρόπο αυτό που θα κάνει τα μάτια σας να αναδειχθούν πίσω από τα γυαλιά σας, τα οποία θα τραβήξουν εκ πρώτης τα βλέμματα.

Δημιουργήστε λοιπόν ένα προσεγμένο μακιγιάζ ματιών που θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις και να κερδίσετε κοπλιμέντα!

Ποιο είναι το μακιγιάζ που θα σας κάνει να παραμείνετε όμορφη με τα γυαλιά οράσεως σας;

Χρησιμοποιήστε ένα eyeliner, το οποίο είναι ιδανικό για να κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν, χωρίς να κάνετε ένα έντονο μακιγιάζ. Προσθέστε αν θέλετε και μια nude ή φυσική απόχρωση σκιάς ματιών και διατηρήστε το μακιγιάζ των ματιών σας απλό, αλλά άκρως εντυπωσιακό.

Επιπλέον, εφαρμόστε ένα concealer που να αντανακλά φως κάτω από τα μάτια σας. Έπειτα, απλώστε λίγη από την πούδρα σας στο σημείο εκείνο και φροντίστε να γεμίσετε σωστά τα φρύδια σας.

Τα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ και στο πως πλαισιώνουν τα μάτια σας. Και ειδικά όταν φοράτε γυαλιά τραβούν τα βλέμματα. Επομένως, τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι must.

Τέλος, ολοκληρώστε το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου σας βασισμένη σε αυτό που έχετε ήδη κάνει στα μάτια σας. Αν το μακιγιάζ των ματιών σας είναι απλό, αλλά εντυπωσιακό, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε και με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Δείτε 3 προτάσεις για εντυπωσιακό μακιγιάζ με γυαλιά: