Πώς να φορέσετε το γούνινο γιλέκο σας

Πώς να φορέσετε το γούνινο γιλέκο σας

Τα γούνινα γιλέκα είναι από τις πιο hot στιλιστικές επιλογές του φετινού χειμώνα! Παρόλα αυτά, αν δεν είστε αρκετά προσεκτικές στον τρόπο που θα τα φορέσετε, μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο κολακευτικό.

  • Μάθετε λοιπόν πως μπορείτε να φορέσετε ένα γούνινο γιλέκο με στιλ!

Κάτι τόσο χνουδωτό όπως το γούνινο γιλέκο, προσθέτει όγκο στην εικόνα σας, άρα πρέπει να το συνδυάσετε με ρούχα που δείχνουν τα άκρα σας λεπτά.

Ένα κοντοκουρεμένο γουνάκι ή ένα πλεκτό, καστόρινο ή δερμάτινο γιλέκο που έχει γούνα μόνο στο γιακά, σας δείχνει περισσότερο λεπτή απ’ ότι το πολύ φουντωτό γουνάκι.

Φορέστε το με μία ζώνη στη μέση και θα δώσετε την εντύπωση μίας καλλίγραμμης σιλουέτας με τέλειες αναλογίες.

Δώστε προσοχή στο σημείο που το γούνινο γιλέκο σταματάει πάνω στο σώμα σας. Βεβαιωθείτε ότι το γιλέκο σας, σταματάει σε ένα λεπτό μέρος του σώματός σας και σίγουρα όχι στο πιο πλατύ σημείο.

Τα πολύ μακριά ή τα πολύ κοντά γιλέκα είναι σε γενικές γραμμές τα πιο κολακευτικά.

Τα γουνάκια είναι αρκετά φανταχτερά από μόνα τους, οπότε θα γίνει το επίκεντρο της εμφάνισής σας. Γι’ αυτό το λόγο μην το παρακάνετε με πολλά αξεσουάρ.

Μη φοράτε ταυτόχρονα πολλές διαφορετικές γούνες, δηλαδή, αν επιλέξετε να φορέσετε γούνινο γιλέκο, μη φορέσετε και γούνινες μπότες ή γούνινο καπέλο.

Αποφύγετε να συνδυάσετε γουνάκια με animal prints γιατί το αποτέλεσμα θα θυμίζει κάτι από άγρια φύση!