Πώς να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα

Πώς να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα

Το να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα είναι μια συνήθως δύσκολη υπόθεση, όμως ακολουθώντας κάποια μικρά μυστικά μπορείτε να το καταφέρετε.

Πέρα από την υπομονή που θα πρέπει να κάνετε, διότι τα μαλλιά μακραίνουν με αργούς ρυθμούς, θα πρέπει να τα φροντίζετε, έτσι ώστε να παραμένουν υγιή και ζωντανά.

Ποια είναι τα μυστικά για να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα;

1. Μάσκα μαλλιών:

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή θα πρέπει να τους δίνετε την κατάλληλη τροφή. Κι αυτή δεν είναι άλλη από μια θρεπτική μάσκα μαλλιών την οποία θα χρησιμοποιείτε σε κάθε λούσιμο και όχι μια φορά το μήνα. Προσοχή όμως, θα πρέπει να την ξεβγάζετε πολύ καλά και να έχετε υπόψιν σας τον σωστό τρόπο εφαρμογής της μάσκας μαλλιών.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάσκες μαλλιών στο εμπόριο που είναι πολύ καλές. Ωστόσο, μπορείτε αν θέλετε να φτιάξετε και την δική σας θεραπευτική μάσκα μαλλιών για υγιή ανάπτυξη.

2. Σιλικόνη:

Τα προϊόντα σιλικόνης για τα μαλλιά έχουν την ικανότητα να διατηρούν την ελαστικότητά της τρίχας και να προστατεύουν από την φθορά που προκαλεί το πιστολάκι και γενικότερα το styling.

3. Κούρεμα:

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται το σωστό και ανά τακτά διαστήματα κούρεμα μπορεί να σας βοηθήσει να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα. Αυτό συμβαίνει διότι καθαρίζοντας την ψαλίδα κάθε τόσο, κάνετε τα μαλλιά σας να παραμένουν υγιή. Αν η ψαλίδα «ανέβει» πολύ ψηλά θα χρειαστεί να κόψετε περισσότερο μήκος. Και επομένως θα καθυστερήσετε στο να επιτύχετε το επιθυμητό μάκρος. Επιπλέον, κόβοντας τα μαλλιά σας και καθαρίζοντας τα, τα κάνετε να δυναμώσουν.

Καθαρίστε λοιπόν την ψαλίδα ακόμα και μόνη σας και διατηρήστε τα υγιή και ζωντανά.

Εσείς ακολουθείτε κανένα από αυτά τα μυστικά; Αν όχι, υιοθετήστε τα και δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν πιο εύκολα!