Ρούχα που τονίζουν τη μέση σας

Ρούχα που τονίζουν τη μέση σας

Ανεξάρτητα από το αν έχετε σωματότυπο κλεψύδρας ή απλά θέλετε να καλύψετε τα ευρύτερα τμήματα του σώματος, τονίζοντας τη μέση σας σίγουρα δείχνετε πιο λεπτή.

  • Ρούχα που τυλίγονται γύρω από τη μέση

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους είναι να χρησιμοποιήσετε το κόψιμο και την εφαρμογή των φορεμάτων που τυλίγονται γύρω από τη μέση. Πολλοί σχεδιαστές λανσάρουν αυτού του είδους τα ενδύματα για κάθε περίσταση. Εκτός από το να τονίζουν τη μέση, τα φορέματα αυτά, ειδικά σε σκούρα χρώματα είναι ιδανικά για να καλύπτουν και τα επιπλέον κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς. Αν δε συνηθίζετε να φοράτε φορέματα, αναζητήστε μπλουζάκια που τυλίγονται γύρω από τη μέση και συνδυάστε τα με στενή φούστα ή με παντελόνι.

  • Ρούχα που στενεύουν ακριβώς κάτω από το στήθος

Μία πολύ καλή πρόταση είναι να βρείτε ρούχα που στενεύουν ακριβώς κάτω από το στήθος και γίνονται φαρδιά και ανάλαφρα στην περιοχή της κοιλιάς, μπλούζες ή φορέματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Είναι πολύ άνετα και η καλύτερη λύση για να καλύψετε τα περιττά κιλάκια. Συνδυάστε τα με στενά παντελόνια ή στενές φούστες για ακόμα πιο κολακευτικό λουκ.

  • Ζώνες

Ένας άλλος έξυπνος τρόπος για να τονίσετε τη μέση σας είναι να φοράτε ζώνες. Οι ζώνες σας επιτρέπουν να δίνετε έμφαση στο πιο λεπτό μέρος του σώματός σας και ταυτόχρονα κάνουν το στήθος σας να δείχνει μεγαλύτερο κι έτσι να δημιουργείται η εντύπωση ότι έχετε ένα υπέροχο σώμα με καμπύλες. Πρέπει να προσέξετε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή ζώνης γιατί υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ. Οι φαρδιές ζώνες στρέφουν την προσοχή σε αυτή την περιοχή αλλά πρέπει να τις αποφεύγετε αν δεν έχετε πολύ μεγάλο κορμό γιατί διαφορετικά θα δείχνει ακόμα μικρότερος. Οι λεπτές ζώνες μπορούν να φανούν εξαιρετικά αποτελεσματικές αρκεί να μην τις φοράτε χαμηλά στη μέση ή στους γοφούς γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προσθέτουν πόντους στην εμφάνισή σας.

  • Σακάκια

Τα σακάκια δημιουργούν οπτικά γωνίες στο σώμα και ειδικά αν έχουν την κατάλληλη εφαρμογή δίνουν την εντύπωση μιας λεπτής μέσης. Ψάξτε για σακάκια με ζώνη ή σιγουρευτείτε ότι το κόψιμό τους στενεύει στο λεπτότερο σημείο του κορμού σας.