Συμβουλές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Συμβουλές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και σας βρίσκει απροετοίμαστη. Δεν έχετε προλάβει ακόμα να ετοιμάσετε τίποτα κι ούτε έχετε καμιά ιδέα για το πώς να περάσετε τη βραδιά σας με τον αγαπημένο σας. Διαβάστε παρακάτω μερικές λύσεις της τελευταίας στιγμής που μπορούν να οδηγήσουν στην πιο γλυκιά ημέρα Αγίου Βαλεντίνου που έχετε περάσει ποτέ.

Οι χειροποίητες κάρτες Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας σπουδαίος τρόπος να δείξετε την αγάπη και τη φροντίδα για το ταίρι σας. Μπορείτε να γράψετε τους αγαπημένους σας στίχους ή ένα ερωτικό ποίημα.

Φτιάξτε ένα λεύκωμα γεμάτο με αναμνηστικά από τον χρόνο που έχετε περάσει μαζί. Μπορεί να περιέχει φωτογραφίες, αποκόμματα εισιτηρίων από ταινίες ή συναυλίες και καρτ ποστάλ από τις διακοπές σας, εξηγώντας δίπλα σε μία μικρή παράγραφο γιατί είναι σημαντικό για εσάς το κάθε αναμνηστικό.

Γράψτε CD με ρομαντικά ερωτικά τραγούδια ή κάποια τραγούδια που σημαίνουν κάτι για τη σχέση σας.

Δε χρειάζεται να βγείτε έξω για φαγητό. Ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Μαγειρέψτε το αγαπημένο του φαγητό, διαλέξτε ένα καλό κρασί, ανάψτε μερικά κεριά, στολίστε ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια και βάλτε ρομαντική μουσική να παίζει.

Για επιδόρπιο, φτιάξτε cupcakes σε σχήμα καρδιάς στην αγαπημένη του γεύση.

Σχεδιάστε να κάνετε κάτι μαζί. Αυτό μπορεί να είναι μία εξόρμηση μακρινή ή κοντινή, ξεκινήστε μαθήματα χορού ή γραφτείτε σε γυμναστήριο.

Αντί να αγοράσετε κάτι για το ταίρι σας, φτιάξτε κάτι μόνη σας! Γεμίστε ένα βάζο με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Φυτέψτε κάποιο φυτό σε μια χαριτωμένη γλάστρα ή ότι άλλο σας περάσει από το μυαλό-οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Αν έχετε σκοπό να βγείτε έξω και να πάτε σε κάποιο μαγαζί, φροντίστε να κάνετε κράτηση ώστε να μην ψάχνετε για τραπέζι τελευταία στιγμή.

Κλείστε ραντεβού σε ένα spa, χαμάμ ή κανονίστε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ σε κάποιο ειδικό ινστιτούτο από επαγγελματίες.

Happy Valentine’s Day!