3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (1)

Το μαύρο φόρεμα, το μαύρο jean, αλλά και το μαύρο σορτσάκι αποτελούν 3 κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολο μπορούν να αποκτήσουν άλλο ύφος και να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Και τα τρία ρούχα μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο δημιουργώντας υπέροχα σύνολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Από τις απλές καθημερινές σας βόλτες, τη δουλειά, τις βραδινές σας εξόδους και ότι άλλο θελήσετε να κάνετε τα συγκεκριμένα κομμάτια μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή επιλογή.

3 διαφορετικοί τρόποι που σας προτείνουμε για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, jean ή σορτς:

Μαύρο φόρεμα

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (2)

Φορέστε το μαύρο σας φόρεμα με ένα υπέροχο και nude ζευγάρι μπαρέτες για να δημιουργήσετε ένα όμορφο σύνολο για το γραφείο. Βέβαια το συγκεκριμένο outfit μπορεί άνετα να φορεθεί και για μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά ή για ένα καφεδάκι με την παρέα σας. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με μια μαύρη τσάντα ή και nude αν επιθυμείτε. Όσον αφορά τα κοσμήματα που μπορείτε να φορέσετε, καλό θα είναι να είναι μικροσκοπικά και διακριτικά.

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (3)

Φορώντας το μαύρο σας φόρεμα με μια πλεκτή μπεζ ζακέτα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο χαλαρό ντύσιμο για το σχολείο, τη σχολή, αλλά και για τη δουλειά. Ανάλογα πάντα με το είδος της δουλειάς που κάνετε. Αν αυτή απαιτεί ένα πιο κομψό και αυστηρό στυλ, επιλέξτε το πρώτο σύνολο. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι ταμπά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και μια υπέροχη ταμπά τσάντα. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να φορέσετε μια ταμπά ζώνη (για να δείχνετε πιο αδύνατη). Και ένα μακρύ αλλά διακριτικό κολιέ.

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (4)

Για μια λίγο πιο επίσημη εμφάνιση, επιλέξτε να φορέσετε το μαύρο φόρεμα σας με nude γόβες. Ολοκληρώστε με ένα μικρό τσαντάκι σε nude ή μαύρο χρώμα και ένα jacket με δαντέλα. Πρόκειται για ένα κομψό και εντυπωσιακό σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Little black dress: Ποιο μαύρο φόρεμα σου ταιριάζει & τέλειοι συνδυασμοί.

Μαύρο jean

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (5)

Δημιουργήστε ένα ροκ σύνολο φορώντας ένα μαύρο jean με σχισίματα, δερμάτινο μπουφανάκι και μαύρο μποτάκι. Ένα total black outfit που θα σας κάνει να ροκάρετε και να εντυπωσιάσετε.

Δείτε περισσότερες προτάσεις για Ροκ ντύσιμο.

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (6)

Προκειμένου να δημιουργήσετε ένα πιο κομψό σύνολο, συνδυάστε το μαύρο jean σας με υπέροχες γόβες, ένα απλό άσπρο μπλουζάκι και μια αέρινη μαύρη κάπα. Το χρώμα της γόβας που θα επιλέξετε να φορέσετε μπορεί να είναι ροζ, όπως στην εικόνα, ή και άσπρο, μαύρο ή κάποια nude απόχρωση. Η τσάντα σας μπορεί να ταιριάζει με τα παπούτσια ή να έχει μαύρο χρώμα.

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (7)

Ένα ακόμη κομψό, αλλά και χαλαρό σύνολο είναι αυτό του μαύρου skinny jean με ένα υπέροχο μεσάτο πουκάμισο και άκρως θηλυκές γόβες. Μπορείτε να αφήσετε μερικά κουμπιά από το πάνω μέρος του πουκαμίσου σας ανοιχτά και να φορέστε ένα όμορφο κολιέ.

Δείτε επίσης: 36 συνδυασμοί με μαύρο παντελόνι για απίθανο στυλ σε κάθε περίσταση

Μαύρο σορτσάκι

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (8)

Δημιουργήστε ένα σέξι και κομψό σύνολο για το γραφείο και την βραδινή σας έξοδο με ένα μαύρο σορτσάκι συνδυασμένο με μαύρο σακάκι και άσπρη μπλούζα ή πουκάμισο. Οι γόβες ή τα ankle boots είναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε το συγκεκριμένο σύνολο. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως τα διακριτικά κοσμήματα δείχνουν υπέροχα με αυτό το outfit. Τέλος, επιλέξτε να κρατήσετε μια τσάντα φάκελο, που αποτελεί μια υπέροχη πινελιά στο σύνολο σας.

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (9)

Ένα total black σύνολο με μαύρο σορτσάκι δείχνει πάντα κομψό σε κάθε περίσταση. Μπορεί να κρύψει ατέλειες ως ένα μονόχρωμο σύνολο που αποτελεί ένα από τα μυστικά για να αποκτήσετε ψηλόλιγνα πόδια. Σημαντική λεπτομέρεια είναι τα διακριτικά χρυσά κοσμήματα που μπορούν να απογειώσουν ένα ολόμαυρο σύνολο.

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε μαύρο φόρεμα, τζην ή σορτς (10)

Φορέστε τις Thigh-High Boots σας με ένα υπέροχο μαύρο σορτσάκι, ένα μακρύ μαύρο σακάκι ή παλτό και ένα άσπρο μπλουζάκι ή πουκάμισο. Ένα σέξι σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.