Δείξτε κομψή φορώντας γυναικείο σακάκι

Δείξτε κομψή φορώντας γυναικείο σακάκι

Το να δείχνετε κομψή φορώντας σακάκι μπορεί να γίνει εύκολη υπόθεση, ανεξάρτητα από τον σωματότυπό σας ή το βάρος σας.

Τα σακάκια είναι στη μόδα όλες τις εποχές του χρόνου και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, από κολάν και παντελόνια μέχρι φούστες και σορτς.
Φορώντας σακάκι μπορείτε να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό λουκ στη δουλειά ή ένα κομψό βραδινό στιλ.
Το χειμώνα επιλέξτε σκούρα χρώματα, μαύρο ή μπλε ενώ το καλοκαίρι δοκιμάστε θηλυκά, απαλά χρώματα όπως ροζ ή άσπρο.

• Βρείτε το σωστό μέγεθος για εσάς. Αν το σακάκι σας είναι πολύ μεγάλο, θα σας προσθέτει πόντους ενώ αν είναι πολύ μικρό δε δείχνει καθόλου κολακευτικό και δυσκολεύει τις κινήσεις σας στους ώμους και στα χέρια. Αν το σακάκι έχει κουμπιά, θα πρέπει να μπορείτε να τα κουμπώσετε άνετα και να φροντίσετε ώστε τα μανίκια να μην είναι πολύ κοντά ή πολύ μακριά.

• Συνδυάστε το σακάκι με κάτι που εφαρμόζει στενά στο κάτω μέρος του σώματός σας. Δεδομένου ότι ένα σακάκι έχει ένα ογκώδες σχήμα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε το κάτω μισό του σώματός σας με ρούχα σε ευθείες γραμμές. Φορέστε στενά παντελόνια, κολάν, skinny jean ή φούστα σε στενή γραμμή.

• Φορέστε ένα θηλυκό τοπ ή μια μπλούζα κάτω από το σακάκι. Αυτό μπορεί να εξισορροπήσει την εικόνα σας και να σας δώσει ένα κομψό και στιλάτο λουκ. Αποφύγετε τα κουμπωμένα πουκάμισα με το γιακά καθώς δίνουν στα σακάκια μία επαγγελματική εμφάνιση.

• Χρησιμοποιήστε σωστά τα χρώματα. Αν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε το πάνω μέρος του σώματός σας, προτιμήστε σακάκι σε σκούρο χρώμα και ταιριάξτε το με ανοιχτόχρωμα παντελόνια ή κολάν. Αν αντιθέτως θέλετε να δείχνουν πιο λεπτά τα πόδια σας, φορέστε σκούρα παντελόνια με ανοιχτόχρωμα σακάκια.

• Ψάξτε για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στα μανίκια. Αν μπορείτε να τα σηκώσετε έτσι ώστε να αποκαλύπτετε από κάτω μια ενδιαφέρουσα επένδυση από μετάξι σε διαφορετικό χρώμα, προσθέτετε αμέσως ένα άλλο στιλ στην εμφάνισή σας.