Μαλλιά: Η δεύτερη μέρα

Μαλλιά: Η δεύτερη μέρα

Πολλές φορές και κυρίως μετά από μία σπέσιαλ νύχτα τα μαλλιά σας δείχνουν κάθε άλλο παρά περιποιημένα και λαμπερά.

Τι μπορείτε να κάνετε, ανάλογα με το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας:

Αν είναι δυνατόν να λουστείτε το επόμενο πρωί θα νιώσετε πολύ καλύτερα! Μπορεί να μην είστε συνηθισμένη στο να κάνετε ένα πρωινό ντους και αμέσως να χρειαστεί να φύγετε (ας πούμε για τη δουλειά) αλλά καμιά φορά είναι η μόνη επιλογή. Για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο που θα χρειαστείτε σιγουρευτείτε ότι έχετε έτοιμα στο μπάνιο το αγαπημένο σας σαμπουάν, conditioner και τις πετσέτες σας.

Αν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να κάνετε ντους, υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές. Ανεξάρτητα από το πώς δείχνουν τα μαλλιά σας, τα μεγάλα κλάμερ με τις δαγκάνες είναι δώρο Θεού! Διαλέξτε από πριν κάποιο που έχετε ήδη δοκιμάσει πως κάνει για τα μαλλιά σας. Τα μικρότερα μεγέθη είναι καλή επιλογή αν έχετε πιο λεπτά μαλλιά. Μπορείτε να συνδυάσετε 2-3 κλάμερ και να φτιάξετε το δικό σας hairstyle, να χωρίσετε τα μαλλιά σας και να στερεώσετε προς τα πίσω τις μπροστινές τούφες στο κέντρο, στη μία ή και στις δύο πλευρές του κεφαλιού σας ή να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα μεγάλο κλάμερ πιάνοντας τα μαλλιά σας όλα μαζεμένα στο πίσω μέρος.

Μπορείτε να προετοιμαστείτε από την προηγούμενη νύχτα και να δείχνετε ακόμα καλύτερη όταν ξυπνήσετε. Απλά, όταν τελειώσει η νύχτα σας βρέξτε τα μαλλιά σας, χωρίστε τα σε μικρά τμήματα και φτιάξτε κοτσιδάκια στερεώνοντας τις άκρες τους με λαστιχάκια και είστε έτοιμες! Το πρωί που θα λύσετε τα κοτσιδάκια θα έχετε ένα υπέροχο λουκ!

Τέλος, αν όλες οι προηγούμενες προσπάθειές σας αποτύχουν, φτιάξτε μία πλεξούδα! Αυτό το χτένισμα θα σας σώσει, ειδικά αν δεν έχετε χρόνο για λούσιμο ή για πειραματισμούς, χαρίζοντας σας ένα υπέροχο στιλ.