Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης

Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης

Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το κομμωτήριο για να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία και πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης!

Πρόκειται για απλά χτενίσματα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες δεξιότητες και γνώσεις της κομμωτικής. Γίνονται εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε γυναίκα αρκεί να έχει στην διάθεση της λακ, τσιμπιδάκια και ίσως ρόλεϊ.

► Δείτε λοιπόν ποια είναι τα 6 πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης και υιοθετήστε τα!

Βάλτε μια υπέροχη στέκα και ισιώστε τα μαλλιά σας

Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (4)

Ότι πιο απλό, κλασσικό και εύκολο! Ισιώστε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας ένα καλό προϊόν κατά του φριζαρίσματος, έτσι ώστε να αποκτήσετε υπέροχα ολόισια μαλλιά. Στη συνέχεια πάρτε μια ωραία στέκα, κατά προτίμηση ασημένια σαν κόσμημα και φορέστε τη χαλαρά.

Wavy look

Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (6)

Δώστε στα μαλλιά σας όγκο και κίνηση δημιουργώντας ένα wavy look με χωρίστρα στη μέση. Για να δημιουργήσετε αυτές τις υπέροχες ανέμελες μπούκλες θα πρέπει να απλώσετε λίγο αφρό σε νωπά μαλλιά και να τα τυλίξετε με μεγάλα ρόλεϊ. Αφήστε τα να σταθούν για 2-3 ώρες και στη συνέχεια βγάλτε τα ρόλεϊ. Τέλος, με τη βοήθεια των δαχτύλων σας χτενίστε ελαφρώς τα μαλλιά σας, αλλά με προσοχή για να μην χάσουν την φόρμα τους.

Sleek φράντζα

Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (5)

Δημιουργήστε ένα άκρως εντυπωσιακό και σοβαρό χτένισμα που γίνεται πολύ εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε μια πλαϊνή χωρίστρα και να μαζέψετε με ένα σφιχτό πιάσιμο όλα σας τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά ή κότσο. Μπορείτε αν θέλετε να σταθεροποιήσετε τις τούφες που πετάνε ή την φράντζα σας με λίγα τσιμπιδάκια. Ολοκληρώστε το look σας με λίγη λακ και είστε έτοιμη! Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορεί να γίνει ακόμα κι αν έχετε κοντά μαλλιά.

Ψηλός κότσος στην κορυφή του κεφαλιού

Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (3)

Πρόκειται για ένα χτένισμα που δημιουργείται πάρα πολύ απλά και γρήγορα. Μπορεί να αποτελέσει και ένα από τα κορυφαία χτενίσματα της τελευταίας στιγμής που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση σε 2 μόλις λεπτά. Η δημιουργία του μπορεί να γίνει με ή χωρίς μπομπάρι (ένα ειδικό σφουγγαράκι για κότσους που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα). Η μόνη διαφορά είναι ο όγκος που θα έχει ο κότσος σας. Χρησιμοποιώντας το μπομπάρι θα του δώσετε επιπλέον όγκο. Αν όμως δεν θέλετε να το βάλετε μπορείτε να κρεπάρετε ελαφρώς τα μαλλιά σας πριν τα πιάσετε στον κότσο. Τέλος, για να στερεώσετε τα μαλλιά σας θα χρειαστείτε μερικά τσιμπιδάκια.

Πλαϊνός κότσος

Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (7)

Πρόκειται για ένα χτένισμα που απαιτεί φρεσκολουσμένα μακριά μαλλιά, τα οποία θα πιάσετε σε έναν πλαϊνό χαλαρό κότσο. Για να ασφαλίσετε το αποτέλεσμα και να μην σας χαλάσει ο κότσος χρησιμοποιήστε μερικά τσιμπιδάκια. Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε και μερικές τούφες να πέφτουν ανέμελα και να πλαισιώνουν το πρόσωπο σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα επιμελώς ατημέλητο look που ταιριάζει με όλα και φοριέται όλες τις ώρες. Το μόνο που απομένει είναι να ψεκάσετε λίγη λακ και είστε έτοιμη.

Πλεξίδες – στεφανάκι

Τα πιο σικ χτενίσματα της Άνοιξης (2)

Οι πλεξίδες αποτελούν κορυφαία επιλογή στα χτενίσματα των τελευταίων ετών. Το συγκεκριμένο χτένισμα αποτελεί μια πολύ κομψή και πολυαγαπημένη επιλογή ανάμεσα στις χιλιάδες παραλλαγές με πλεξίδες. Για να το δημιουργήσετε θα χρειαστεί να έχετε φρεσκολουσμένα μαλλιά. Κάντε λοιπόν μια χωρίστρα στο πλάι και δημιουργήστε δυο χαλαρές πλεξούδες στα πλάγια, μια σε κάθε πλευρά. Το είδος της πλεξούδας που θα κάνετε μπορεί να ποικίλλει, από την κλασσική μέχρι την πλεξούδα ψαροκόκαλο και από την ολλανδική μέχρι την πλεξίδα σχοινί. Αφού λοιπόν φτιάξετε τις δυο πλεξίδες σας, στερεώστε τις με μερικά τσιμπιδάκια στην αντίθετη πλευρά από αυτή που τις πλέξατε, κάνοντας έτσι ένα στεφανάκι. Τέλος, κρεπάρετε ελαφρώς και σωστά χωρίς να καταστρέψετε τα υπόλοιπα μαλλιά σας και μαζέψτε τα σε έναν χαλαρό κότσο.