Αυτοκόλλητα νυχιών για εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ με μια κίνηση

Αυτοκόλλητα νυχιών (1)

Αν σας αρέσουν τα πρωτότυπα σχέδια στα νύχια που κλέβουν τις εντυπώσεις, αλλά το χέρι σας «δεν πιάνει» και δυσκολεύεστε να τα ζωγραφίσετε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα αυτοκόλλητα νυχιών ήρθαν για να σας δώσουν την λύση.

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά διαφορετικά είδη από αυτοκόλλητα νυχιών σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει, ανάμεσα στα full nail stickers, στις εντυπωσιακές γραμμές γαλλικού μανικιούρ και στα διάφορα με μονωμένα σχήματα και τοποθετήστε το με μια απλή κίνηση. Αφού το κολλήσετε, περάστε από πάνω του ένα top coat για να το σταθεροποιήσετε και είστε έτοιμη.

Δείτε λοιπόν τα είδη των nail art stickers και πάρτε ιδέες για όμορφα και εντυπωσιακά μανικιούρ.

Full nail stickers – Αυτοκόλλητα μανικιούρ:

Η πιο εύκολη λύση για υπέροχα σχέδια μανικιούρ είναι τα full nail stickers. Πρόκειται για αυτοκόλλητα νυχιών με διάφορα prints που απλά κολλιούνται στην επιφάνεια του νυχιού και με την βοήθεια της λίμας κόβετε το επιπλέον κομμάτι που εξέχει από το νύχι. Επιλέξτε λοιπόν animal print, γεωμετρικά, floral ή αφηρημένα έργα τέχνης και κολλήστε τα στα νύχια σας. Είναι η πιο απλή, γρήγορη και εντυπωσιακή λύση για εντυπωσιακά μανικιούρ που δεν θα χρειαστεί να πάτε σε κάποιον ειδικό ή να περιμένετε ώρα για να στεγνώσει.

Αυτοκόλλητα νυχιών (4)

Αυτοκόλλητα νυχιών (5)

Αυτοκόλλητα νυχιών (3)

Αυτοκόλλητα γαλλικού μανικιούρ:

Αυτοκόλλητα νυχιών (6)

Αντίστοιχα με τα full nail αυτοκόλλητα, υπάρχουν και αυτά με την απλή ή διακοσμημένη γραμμή γαλλικού. Τα συγκεκριμένα σχέδια χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με φλοράλ, γεωμετρικά ή δαντελωτά σχέδια στην γραμμή του. Αφήστε τα νύχια σας φυσικά ή βάψτε τα σε ένα χρώμα της αρεσκείας σας και αφού στεγνώσει καλά, κολλήστε στην άκρη του νυχιού το αυτοκόλλητο. Η γραμμή μπορεί να γίνει όσο παχιά επιθυμείτε εσείς. Αυτό θα καθοριστεί με το πόσο πάνω θα τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο.

Αυτοκόλλητα νυχιών (7)

Αυτοκόλλητα νυχιών (8)

Αυτοκόλλητα νυχιών (9)

3D ή απλά αυτοκόλλητα νυχιών:

Αυτοκόλλητα νυχιών (10)

Πέρα από τα ολόκληρα αυτοκόλλητα για τα νύχια και την αυτοκόλλητη γραμμή του γαλλικού υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα σχέδια που μπορούν να κοσμήσουν τα νύχια σας. Αυτοκόλλητα απλά ή τρισδιάστατα, τα οποία έχουν μια ανάγλυφη υφή, με φιόγκους, καρδιές, πεταλούδες, λουλούδια και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Δοκιμάστε τα και απογειώστε το απλό κατά τα άλλα μονόχρωμο ή ombre μανικιούρ σας με μια κίνηση.

Αυτοκόλλητα νυχιών (11)

Αυτοκόλλητα νυχιών (12)

Αυτοκόλλητα νυχιών (13)

Αυτοκόλλητες ταινίες για τα νύχια:

Αυτοκόλλητα νυχιών (14)

Οι αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ δεν χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός για να δημιουργήσετε υπέροχα nail art σχέδια ή color block nails. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να παραμείνουν στο νύχι στολίζοντας το με γραμμές. Τοποθετήστε το χρώμα της ταινίας που θέλετε στο σημείο που σας αρέσει και κλέψτε τις εντυπώσεις. Αν θέλετε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ριγέ εφέ με παράλληλες γραμμές οριζόντια ή κάθετα στο νύχι. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να τις κάνετε να τέμνονται ή να ξεκινούν από ένα κοινό σημείο και στη συνέχεια να απομακρύνονται.

Αυτοκόλλητα νυχιών (15)

Αυτοκόλλητα νυχιών (16)

Αυτοκόλλητα νυχιών (17)

Nair art αυτοκόλλητα με νερό:

Αυτοκόλλητα νυχιών (18)

Τέλος, υπάρχουν και τα αυτοκόλλητα με νερό σε ποικίλα σχήματα, μεγάλα ή μικρά. Πρόκειται για τα stickers που ξεκολλούν με την βοήθεια νερού και κολλάνε πάνω στα νύχια. Απλά επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει και εφαρμόστε το.

Αυτοκόλλητα νυχιών (20)

Αυτοκόλλητα νυχιών (19)

Αυτοκόλλητα νυχιών (21)