Κάντε «τατουάζ» στα νύχια σας

Κάντε «τατουάζ» στα νύχια σας

Θυμάστε τα τατουάζ που αγοράζαμε μικρές; Αυτά που έβγαιναν με το νερό; Υπάρχουν ακόμα και μπορούν να αποτελέσουν ένα υπέροχο υλικό για ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μανικιούρ. Δείτε πως μπορείτε να το αποκτήσετε!

Αν τα προσωρινά τατουάζ δείχνουν υπέροχα στο υπόλοιπο σώμα σας, μπορεί να δείχνουν ακόμα καλύτερα στα νύχια σας! Υπάρχει άλλωστε μια μεγάλη ποικιλία από προσωρινά τατουάζ, επομένως έχετε εκατοντάδες σχέδια για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Και όταν το βαρεθείτε; Απλά το αφαιρείτε και βάζετε κάποιο άλλο σχέδιο.

Πρόκειται για ένα υπέροχο κόλπο που παίρνει κάτι που φαίνεται τόσο περίπλοκο και το κάνει εξαιρετικά απλό. Υπάρχουν πολλά σχέδια νυχιών που βλέπετε στο Instagram και Pinterest και μπορεί να σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό… αλλά συνήθως σκέφτεστε ότι πιθανότατα δεν θα μάθετε ποτέ να τα σχεδιάζετε, όπως εκείνα τα όμορφα άνθη της κερασιάς που τόσο πολύ λατρέψατε. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήθηκε και αυτός ο απλός και τεμπέλικος τρόπος για να κάνετε υπέροχα σχέδια στα νύχια σας στη στιγμή.

► Θα χρειαστείτε:

– Βάση
– Λευκό βερνίκι
– Προσωρινό τατουάζ της αρεσκείας σας
– Ψαλιδάκι
– Βρεγμένο ύφασμα ή χαρτί ή βαμμβάκι
– Top coat που στεγνώνει γρήγορα

► Τρόπος δημιουργίας:

1. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας τη βάση στα νύχια σας προκειμένου να τα προστατεύσετε.
2. Βάψτε τα νύχια σας λευκά, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα φωτεινό φόντο για το τατουάζ, το οποίο θα δείχνει πολύ εντυπωσιακό με αυτό τον τρόπο.
3. Επιλέξτε το προσωρινό τατουάζ που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για το σχέδιο των νυχιών σας. Κόψτε το προσεκτικά σε μικρά κομμάτια που να χωράνε στα νύχια σας.
4. Ξεκολλήστε το πλαστικό από το τατουάζ και τοποθετήστε το σχέδιο του tattoo στο νύχι σας, έχοντας προσέξει να μην ακουμπάει τα πετσάκια.
5. Ταμποναριστά πιέστε απαλά με το βρεγμένο ύφασμα ή χαρτί ή βαμβάκι το πίσω μέρος του τατουάζ για 30 δευτερόλεπτα.
6. Μετά από 30 δευτερόλεπτα, μπορείτε να βγάλετε το χαρτί από το νύχι σας, αφήνοντας μόνο το σχέδιο του τατουάζ επάνω του.
7. Σε περίπτωση που κάποιο περισσευούμενο μέρος του τατουάζ κρέμεται από το νύχι σας, τραβήξτε το απαλά ή κόψτε το με ένα ψαλιδάκι.
8. Επαναλάβετε την διαδικασία και στα υπόλοιπα νύχια που θέλετε να στολίσετε μέχρι να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!