Το κατάλληλο πινέλο ρουζ για κάθε περίπτωση

Πινέλα ρουζ

Υπάρχουν ένα σωρό πινέλα για την εφαρμογή του ρουζ, ποιο είναι όμως το καταλληλότερο για κάθε περίπτωση;

Καθημερινό μακιγιάζ: Το καταλληλότερο πινέλο για ένα καθημερινό μακιγιάζ είναι ένα πυκνό, θολωτό, απαλό πινέλο, το οποίο εφαρμόζει απαλά και ομοιόμορφα το χρώμα, χωρίς να το κάνει βαρύ. Αξίζει να σημειωθεί πως η πυκνότητα του είναι αυτή που θα κάνει το ρουζ να είναι αισθητό.

Απαλό μακιγιάζ: Ένα πιο αφράτο πινέλο, αλλά όχι τόσο πυκνό είναι το κλασσικό πινέλο του ρουζ και το ιδανικό για να το απλώσετε πιο ομοιόμορφα, προσθέτοντας σιγά σιγά όσο περισσότερο επιθυμείτε, μέχρι να φτάσετε στην απόχρωση που θέλετε.

Φωτεινό μακιγιάζ: Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα διαλέξτε ένα κωνικό πινέλο, το οποίο θα εφαρμόσει το χρώμα με ακρίβεια, δημιουργώντας έτσι ένα έντονο και φωτεινό αποτέλεσμα

Για ρουζ που σβήνει: Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο σε σχήμα θόλου, το οποίο θα δώσει χρώμα στα μάγουλα σας, χωρίς να είναι συγκεντρωμένο σε ένα σημείο και να σβήνει προς τα έξω, δίνοντας μια πιο φυσική όψη.

Τέλος, το καταλληλότερο πινέλο για να διορθώσετε τυχόν λάθη είναι ένα πυκνό, τραχύ Kabuki πινέλο σε απαλούς, μικρούς κύκλους, με το οποίο θα εκτονώσετε το χρώμα, αναμειγνύοντας τις σκληρές άκρες που δημιουργήσατε.