Μαγνητικό βερνίκι νυχιών

Μαγνητικό βερνίκι νυχιών

Ναι καλά διαβάσατε, μαγνητικό! Πρόκειται για ένα σχετικά νέο προϊόν που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, το οποίο είναι ένα απλό βερνίκι ενισχυμένο με ρινίσματα. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να έχετε ένα άκρως εντυπωσιακό, πρωτότυπο και επαγγελματικό μανικιούρ που θα κλέψει τα βλέμματα.

Το χαρακτηριστικό αυτού του μανό είναι η χρήση του μαγνήτη σε συνδυασμό με τα ρινίσματα που περιέχει, τα οποία δίνουν ένα πάρα πολύ εύκολο και υπέροχο αποτέλεσμα κυματισμών και νερών που δεν θα μπορούσατε να πετύχετε με άλλο τρόπο.

Για να έχετε όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες συμβουλές, οι οποίες είναι:

Πρώτα απ’ όλα ξεβάφετε τα νύχια μας, αν τα έχετε βαμμένα και κάνετε όλη τη γνωστή διαδικασία του μανικιούρ για τον καθαρισμό από πετσάκια, και παρανυχίδες και βέβαια το σχηματισμό των νυχιών με την λίμα.

Στη συνέχεια περνάτε μια διάφανη βάση και ξεκινάτε…

Χρησιμοποιώντας το ειδικό βερνίκι βάφετε προσεκτικά τα νύχια μας. Έπειτα περνάτε σε ένα νύχι τη δεύτερη στρώση και αμέσως πλησιάζετε σε μικρή απόσταση το μαγνήτη. Τον κρατάτε για λίγο εκεί και περιμένετε μέχρι να δημιουργηθεί το σχήμα που θέλετε. Ουσιαστικά ο μαγνήτης έλκει τα ρινίσματα και δημιουργεί νερά. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία σε όσα νύχια επιθυμείτε και έτοιμη!

Το μόνο που μένει πλέον να κάνετε, είναι να περάσετε το διάφανο top coat σας για να θωρακίσετε το χρώμα και να του δώσετε την λάμψη που επιθυμείτε.