Επιλέξτε το ιδανικό ρουζ

Επιλέξτε το ιδανικό ρουζ

Το κλειδί για μία άψογη εμφάνιση είναι το σωστό ρουζ, τη σωστή στιγμή της ημέρας. Πως όμως θα επιλέξετε το τέλειο ρουζ για εσάς; Τι μορφή θα έχει; Powder, cream, tint, shimmer ή gel;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη, σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα 5 δημοφιλέστερα για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση!

Powder
Το ρουζ σε μορφή σκόνης ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος αλλά περισσότερο στις λιπαρές επιδερμίδες και σε όσους ζητούν μεγάλη διάρκεια στο χρώμα καθώς είναι το πλέον πυκνό ρουζ.

Cream
Το ρουζ σε μορφή κρέμας προορίζεται για εφαρμογή με τα δάχτυλα. Είναι και αυτό αρκετά πυκνό αλλά όχι τόσο όσο η σκόνη. Είναι ιδανικό για τις ξηρές επιδερμίδες καθώς περιέχει πλούσια ενυδατικά συστατικά.

Gel
Σε αυτή τη μορφή το ρουζ προσφέρει μια απόλυτη λάμψη στο πρόσωπό σας. Έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε λιπαρές μέχρι κανονικές επιδερμίδες αλλά είναι δύσκολο να απλωθεί ομοιόμορφα σε ξηρό δέρμα καθώς στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Tint
Όπως συμβαίνει με το gel, έτσι και το tint στεγνώνει πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην απλώνεται όμορφα πάνω από το make up. Αν είστε διατεθειμένη να το χρησιμοποιήσετε, ανακατέψτε το καλά και εφαρμόστε το γρήγορα. Αφού το εφαρμόσετε, δε θα υποχωρήσει μέχρι να ξεβαφτείτε.

Shimmer
Είναι ιδανικό για να δώσει εξαιρετική λάμψη στα ζυγωματικά, ειδικά για μία βραδινή σας έξοδο. Το καλό με αυτό το ρουζ είναι ότι μπορείτε να το απλώνετε στο μέτωπο, στο τόξο του επάνω χείλους ή στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Απλά αποφύγετε κάποια σημεία που ίσως έχετε ρυτίδες γιατί η λάμψη θα τις τονίσει.