Ίσιωμα που διαρκεί

Ίσιωμα που διαρκεί

Θέλετε απόλυτο ίσιωμα στα μαλλιά σας σα να έχετε βγει από το κομμωτήριο; Ίσιωμα που διαρκεί, μαλλιά που δεν θα φριζάρουν και δείχνουν πάντα περιποιημένα ακόμα και μετά από πολύ ώρα; Μπορείτε να τα αποκτήσετε χωρίς την βοήθεια ενός ειδικού, απλά ακολουθώντας κάποιες εύκολες συμβουλές.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε και που έχει μεγάλη σημασία είναι ο τρόπος που λούζεστε. Καλό θα είναι να προτιμάτε σαμπουάν και μαλακτικό που προσφέρει έξτρα όγκο, ειδικά αν έχετε λεπτή τρίχα. Μια ακόμη πολύ καλή συμβουλή που θα κάνει να μαλλιά σας να αποκτήσουν περισσότερο όγκο είναι και μια μάσκα μαλλιών με γιαούρτι, τη συνταγή θα την βρείτε εδώ.

Αφού λοιπόν λουστείτε και όσο είναι ακόμη βρεγμένα τα μαλλιά σας, βάλτε αφρό ή ζελέ στις ρίζες και κάντε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια στεγνώστε τα ξεκινώντας από τις ρίζες τους. Αφού τις στεγνώσετε, βάλτε ένα ζελέ με σιλικόνη και φορμάρετε τα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία αυτή δεν εφαρμόζεται μόνο στα λεπτά και άτονα μαλλιά που χρειάζονται όγκο, αλλά και σε αυτά που έχουν χοντρή τρίχα.