4 σημαντικές συμβουλές ομορφιάς για το πρόσωπο

Must συμβουλές ομορφιάς

Το πρόσωπο σας θέλει να ακολουθείτε κάποιες συμβουλές για να κρατηθεί ζωντανό και όμορφο. Υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείπετε, γιατί αλλιώς θα «αρρωστήσει», χάνοντας ουσιαστικά τη λάμψη και τη ζωντάνια του.

Πρόκειται για απλά και καθημερινά tips, που όμως είναι πολύ σημαντικά:

1) Πρέπει να πλένετε το πρόσωπο σας πρωί και βράδυ, ανεξαρτήτως αν έχετε βαφτεί ή όχι και άσχετα με τον τύπο δέρματος σας. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε στο δέρμα σας την ευκαιρία να απορροφήσει τις κρέμες που βάζετε πολύ πιο εύκολα.

2) Μην ξεχνάτε να βάζετε πάντα κρέμα ημέρας και νύχτας και ακόμα πιο σημαντικό, κρέμα ματιών. Δεν πρέπει να αντικαθιστάτε την κρέμα ματιών με ημέρας. Κάθε μία έχει τη δική της δράση, γι’ αυτό και είναι διαφορετικές.

3) Να φοράτε πάντα αντιηλιακή κρέμα, ακόμα και το χειμώνα! Το ότι δεν βλέπετε τόσο έντονα τις ακτίνες του ήλιου, δεν σημαίνει πως δεν είναι βλαβερές.

4) Το νερό βοηθάει πολύ την επιδερμίδα σας. Μην παραλείπετε να πίνετε 1 με 1,5 λίτρο την ημέρα, έτσι ώστε να ενυδατώνετε το δέρμα σας και τον οργανισμό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεστε πάντα φρέσκια, λαμπερή και υγιής.