Τα «θαυματουργά» ρούχα που κρύβουν την κοιλιά

Τα «θαυματουργά» ρούχα που κρύβουν την κοιλιά

Η επίπεδη κοιλιά είναι ένα όνειρο που έχουν σχεδόν όλες οι γυναίκες, ωστόσο η απόκτηση της είναι πολύ δύσκολη.

Υπάρχουν όμως μερικά απλά στυλιστικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να «αποκτήσετε» επίπεδη κοιλιά, χωρίς κόπο. Κάνοντας λοιπόν την σωστή επιλογή ρούχων, μπορείτε να κρύψετε την κοιλιά και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι είναι επίπεδη.

Αυτά είναι τα θαυματουργά ρούχα που κρύβουν την κοιλιά

Η σωστή μπλούζα:

Επιλέγοντας μεταξωτά τουνίκ, μια μπλούζα σε γραμμή αμπίρ και κάποιο σχετικά φαρδύ τοπ μπορείτε να κρύψετε κάποια παραπανίσια κιλά που έχουν συσσωρευτεί στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτό βέβαια που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι να προσέξετε τα φαρδιά τοπ. Θα πρέπει να είναι φαρδιά, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό, έτσι ώστε να δείχνουν κομψά.

(Γραμμή αμπίρ είναι αυτή που είναι στενή στο ύψος του στήθους και ανοίγει προς τα κάτω)

Επιλογή παντελονιού:

Σε περίπτωση που επιλέξετε να φορέσετε ένα φαρδύ μπλουζάκι, θα πρέπει να το συνδυάσετε με ένα σχετικά στενό παντελόνι. Με αυτόν τον τρόπο το σύνολο σας θα διατηρήσει την ισορροπία του. Επιλέξτε λοιπόν ένα skinny τζιν παντελόνι ή ένα τύπου cigarette σε υφασμάτινη ή denim υφή.

Ιδανικό φόρεμα ή φούστα:

Φορώντας ένα φόρεμα σε αμπίρ γραμμή θα δώσετε έμφαση στο μπούστο σας και θα κρύψετε την κοιλιά. Από την άλλη μεριά, επιλέγοντας μια ψηλόμεση φούστα καμουφλάρετε την περιοχή της κοιλιάς, κάνοντας σας να δείχνετε πως έχετε πιο λεπτή μέση.

Τακούνια:

Η επιλογή τακουνιών για να ολοκληρώσετε το σύνολο σας είναι ιδανική, ειδικά αν το δυνατό σας σημείο είναι τα πόδια σας.

Κατάλληλα αξεσουάρ:

Η ζώνη είναι ένα από τα αξεσουάρ που συνήθως τονίζουν την κοιλιά, αφού μπαίνουν ακριβώς σε εκείνο το σημείο, με αποτέλεσμα να προσθέτουν και όχι να αφαιρούν κιλά. Ωστόσο, αν χρειάζεται οπωσδήποτε να φορέσετε μια ζώνη, επιλέξτε μια λεπτή και όχι κάποια χοντρή. Ωστόσο, αν συνδυαστεί με τον σωστό τρόπο μπορείτε να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας.