Χαμομήλι για υπέροχες ανταύγειες

Ξανθιές ανταύγειες

Οι ανταύγειες είναι μια πολύ καλή λύση για να δώσετε λάμψη και φως στα μαλλιά σας, χωρίς να αλλάξετε τελείως χρώμα. Γιατί όμως να ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με βαφές και να ξοδεύετε τα χρήματα σας για να τις κάνετε, όταν μπορείτε με φυσικό τρόπο να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα;

Χρησιμοποιήστε ένα αγνό και φυσικό προϊόν που δεν είναι άλλο από το χαμομήλι. Το φυτικό αυτό σκεύασμα θα ενισχύσει και θα τονώσει τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την τρίχα να αποκτήσει ένα πιο ανοιχτό χρυσαφένιο χρώμα. Το πως θα το καταφέρετε είναι πολύ απλό. Βάλτε το χαμομήλι, που προηγουμένως θα έχετε φτιάξει με βραστό νερό και θα το έχετε αφήσει να κρυώσει στα μαλλιά σας και καθίστε για λίγο στον ήλιο.

Θα δείτε πως το αποτέλεσμα είναι υπέροχο, αφού θα αναδείξετε τις φυσικές ανταύγειες που έκρυβαν τα μαλλιά σας και το χαμομήλι βοηθά στο να βγουν στην επιφάνεια, δίνοντας μια εκτυφλωτική λάμψη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να το κάνετε σταδιακά και όσες φορές θέλετε, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι απόλυτα ασφαλές για το τριχωτό τις κεφαλής και μάλιστα πολύ ευεργετικό.