Τσάντες θαλάσσης που ταιριάζουν σε όλες!

Τσάντες θαλάσσης που ταιριάζουν σε όλες!

Η ώρα της παραλίας έφτασε κι εσείς ακόμη ψάχνετε την ιδανική τσάντα που θα χωρέσει όλα όσα χρειάζεστε; Μια τσάντα θαλάσσης που να μπορεί να μπει μέσα η πετσέτα, το αντιηλιακό, τα μαγιό, το νερό και ότι άλλο μπορεί να θεωρηθεί απαραίτητο για μια εξόρμηση στην παραλία!

Οι επιλογές είναι πολλές και τα στυλ διάφορα. Το θέμα είναι να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο και που θα σας ικανοποιήσει στο μέγιστο. Τόσο σε θέμα χωρητικότητας, όσο και σε ποιότητας. Υπάρχουν φθηνές, αλλά και ακριβές επιλογές, ωστόσο μπορείτε με μια καλή έρευνα αγοράς να επιτύχετε την ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής.

Δείτε μια λίστα με υπέροχες προτάσεις για τσάντες θαλάσσης που ταιριάζουν σε όλες:

1. Ψάθινη τσάντα

Αποτελεί την πιο κλασσική επιλογή που διαθέτει χώρο για όλα σας τα πράγματα. Μπορεί εκ πρώτης να σας θυμίζει τις παλιές εποχές των γιαγιάδων μας, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει ακόμα και σήμερα μια πολύ καλή επιλογή για την παραλία. Καλό θα είναι να επιλέξετε μια απλή και σκέτη ψάθινη τσάντα σε μεγάλο μέγεθος, χωρίς λουλούδια και φιογκάκια. Είναι κάτι που θα βρείτε πολύ εύκολα και σε πολύ καλές τιμές, ακόμα και στο Μοναστηράκι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως πέρα από τις κλασσικές, υπάρχουν και οι πιο μοντέρνες με δερμάτινα χερούλια και σκούρα ψάθα σε καφέ ή μαύρη απόχρωση.

2. Διάφανη πλαστική τσάντα θαλάσσης

Πρόκειται για μια ακόμη τάση που θυμίζει 90’s, αλλά είναι και πάλι στο προσκήνιο. Διαθέτουν πολύχρωμα τελειώματα και λουράκια και αποτελούν την καλύτερη λύση για να βλέπετε με μια γρήγορη ματιά αυτό που ψάχνετε.

3. Τσάντα με prints

Εξίσου μοδάτες είναι οι υφασμάτινες τσάντες θαλάσσης με φωτογραφίες ή μοτίβα. Μπορεί να τις είδαμε από διάσημους οίκους όπως ο Louis Vuitton, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τις βρείτε εύκολα και σε πολύ καλές τιμές και σε καταστήματα της γειτονιάς σας.

4. Τσάντα με ρίγες

Οι ριγέ τσάντες σε αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου είναι all time classic. Αποπνέουν έναν αέρα του ναυτικού στυλ και είναι ιδανικές για την παραλία. Μπορείτε να βρείτε navy τσάντες θαλάσσης τόσο από ύφασμα, όσο και από πλαστικό.

5. Τσάντα από καραβόπανο

Μια επίσης πολύ κλασσική επιλογή για την τσάντα θαλάσσης σας είναι το καραβόπανο. Έχει μεγάλη αντοχή και διατίθεται σε πολλά χρώματα. Οι κλασσικές του αποχρώσεις είναι μπεζ, λαδί και καφέ, και ολοκληρώνονται συνήθως με δερμάτινα τελειώματα.

6. Μονόχρωμες τσάντες

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε, εκτός από το λευκό. Κι αυτό διότι το λευκό λερώνεται πολύ εύκολα και στο τέλος του καλοκαιριού θα έχει αποκτήσει άλλο χρώμα.