Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια;

Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια; (1)

Στις μέρες μας ο χρόνος είναι περιορισμένος και συνήθως αναζητούμε τρόπους για να κερδίζουμε χρόνο, αφήνοντας πολλές φορές την εμφάνιση μας σε δεύτερη μοίρα. Μέγα λάθος!

Γυναίκες είμαστε και πρέπει πάντα να είμαστε περιποιημένες και όμορφες! Εξάλλου η ομορφιά δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Ακολουθώντας τα σωστά βήματα και υιοθετώντας κάποια μικρά αλλά πολύ αποτελεσματικά τρικ μπορούμε να διατηρήσουμε την όμορφη εμφάνιση μας. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε μερικά εύκολα και γρήγορα μυστικά που θα δώσουν στα μαλλιά μας υπέροχη εικόνα, ακόμα και αν δεν ασχοληθούμε με τις ώρες για το φορμάρισμα τους!

► Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια;

Ξυπνήσατε και τα μαλλιά σας δεν στρώνουν

Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια; (2)

Πολλές φορές έχει τύχει να ξυπνήσετε το πρωί και τα μαλλιά σας να είναι χάλια και να μην στρώνουν με τίποτα. Μια πολύ καλή, απλή και πάρα πολύ γρήγορη λύση είναι αυτή του μαντηλιού. Πιο συγκεκριμένα, πιάστε τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό και ατημέλητο κότσο και στη συνέχεια βάλτε ένα φουλάρι σαν κορδέλα τριγύρω από το κεφάλι σας.

Άλουστα – λαδωμένα μαλλιά

Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια; (3)

Τα μαλλιά σας είναι άλουστα ή δείχνουν λαδωμένα όμως ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε. Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό σαμπουάν και να ανανεώσετε την όψη τους, κάνοντας τα να αποκτήσουν όγκο και να δείχνουν υπέροχα.

Δεν προλαβαίνετε να κάνετε πιστολάκι

Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια; (4)

Το ίσιωμα των μαλλιών θέλει χρόνο για να είναι άψογο και τέλειο. Αν λοιπόν δεν προλαβαίνετε να το κάνετε, επιλέξτε να αφήσετε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό και ελαφρώς ατημέλητο look.

Δημιουργήστε ένα πολύ γρήγορο και εντυπωσιακό χτένισμα

Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια; (5)

Εντυπωσιάστε τα πλήθη με ένα υπέροχο και πολύ γρήγορο χτένισμα του λεπτού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια αυστηρή πλαϊνή χωρίστρα με την βοήθεια αρκετού ζελέ. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα εντυπωσιακό ροκ χτένισμα που θα σας κάνει να τραβήξετε τα βλέμματα!

Πιστολάκι στα γρήγορα

Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια; (6)

Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μπορείτε να κάνετε πιστολάκι μόνο στη λεγόμενη ζώνη Τ, δηλαδή γύρω από το πρόσωπο σας. Πάρτε λοιπόν μια χοντρή βούρτσα και φορμάρετε μόνο τα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο σας. Έτσι, απλά και γρήγορα θα έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας

Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια; (7)

Πέρα από τη δημιουργία όγκο στα μαλλιά κατά το ανάποδο στέγνωμα, μπορείτε να προσθέσετε όγκο και με έναν άλλο απλό και γρήγορο τρόπο. Σκύψτε μπροστά, ανακατέψτε λίγο με τα χέρια σας τις ρίζες των μαλλιών σας και σηκωθείτε. Στη συνέχεια, κάντε τις άκρες των μαλλιών σας μικρές μπούκλες και είστε έτοιμη.

Απαλλαγείτε από το φριζάρισμα

Δεν έχετε χρόνο και τα μαλλιά σας είναι χάλια; (8)

Αν τα μαλλιά σας φριζάρουν μην αγχώνεστε! Υπάρχει ένας πάρα πολύ απλός τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγο νερό σε συνδυασμό με μια σταγόνα λοσιόν στα μαλλιά σας και να το απλώσετε με την βοήθεια των χεριών σας. Στη συνέχεια πιάστε τα σε έναν κότσο και μετά από 10 λεπτά αφήστε τα κάτω και απολαύστε τα απαλά και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά σας.