Πως να φορέσετε παγιέτες: Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με φούστα, φόρεμα και άλλα ρούχα

Συνδυασμοί με παγιέτες σε φούστα, φόρεμα και άλλα ρούχα (2)

Τα ρούχα με παγιέτες έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια! Όλων των ειδών τα κομμάτια ένδυσης διακοσμούνται με αυτές, δημιουργώντας εκπληκτικούς λαμπερούς συνδυασμούς.

Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν διακριτικά σχέδια με πούλιες πάνω σε μια μπλούζα ή ένα σακάκι, ενώ άλλες λατρεύουν το ντύσιμο με υφάσματα στολισμένα εξ ολοκλήρου με παγιέτες. Καθεμία από τις συγκεκριμένες επιλογές έχει την δική της ομορφιά. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο πως να τις φορέσουμε χωρίς υπερβολές.

Στυλιστικά μυστικά για τέλειες εμφανίσεις με παγιέτες:

Οι πούλιες είναι από μόνες τους ένα λαμπερό και έντονο διακοσμητικό στοιχείο, που τραβάει την προσοχή. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης, ανακαλύπτοντας τα ιδανικά για το σωματότυπο μας ρούχα με παγιέτες, μπορούμε να λάμψουμε κάθε στιγμή της ημέρας.

Συνδυασμοί με παγιέτες σε φούστα, φόρεμα και άλλα ρούχα (1)
  • Προσέξετε το σημείο όπου θα φορέσετε τις παγιέτες. Η παρουσία τους τραβάει τα βλέμματα.
  • Αν το δυνατό σας σημείο είναι τα πόδια, επιλέξτε ένα παντελόνι ή μια φούστα με παγιέτες. Αν πάλι το μπούστο σας είναι εντυπωσιακό και πλούσιο, φροντίστε να το αναδείξετε με ένα τοπ ή μπλούζα με πούλιες.
  • Σε περίπτωση που οι αναλογίες του σώματος σας είναι ομοιόμορφες και όχι δυσανάλογες, τότε μπορείτε να φορέσετε και ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα με το λαμπερό αυτό διακοσμητικό στοιχείο.
  • Η παγιέτα λόγω της ιδιαιτερότητας της ταιριάζει με ρούχα που είναι απλά, κατά προτίμηση μονόχρωμα. Έτσι διατηρείται μια ισορροπία στο ντύσιμο.
  • Αποφύγετε τις υπερβολές, δηλαδή το να φορέσετε περισσότερα από ένα κομμάτια με παγιέτα.
  • Αν οι πούλιες στολίζουν το επάνω μέρος του σώματος σας, αποφύγετε να φορέσετε κοσμήματα και περιοριστείτε σε ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρικιών.
  • Σε περίπτωση που το κάτω μέρος του ντυσίματος σας έχει διακοσμηθεί με παγιέτα, τότε μπορείτε να επιλέξετε διακριτικά κοσμήματα, όπως για παράδειγμα λεπτές αλυσίδες.
  • Μην ξεχνάτε πως οι πούλιες κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα. Μην «κολλάτε» λοιπόν μόνο στις δημοφιλείς επιλογές του μαύρου, ασημί και χρυσού.
  • Για τις γυναίκες που θεωρούν την παγιέτα στα ρούχα μια παράτολμη κίνηση, υπάρχουν και τα αξεσουάρ για τα μαλλιά ή οι τσάντες που είναι διακοσμημένες με αυτήν.
  • Το ιδανικό μακιγιάζ για ένα ντύσιμο με παγιέτες είναι το φυσικό μακιγιάζ. Επιλέξτε γήινους τόνους στα μάτια, με απαλά ροζ ή νουντ χείλη.

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα με παγιέτες:

Φόρεμα με παγιέτες (2)
Φόρεμα με παγιέτες (1)
Φόρεμα με παγιέτες (4)
Φόρεμα με παγιέτες (3)

Όταν επιλέγουμε για το ντύσιμο μας φορέματα με παγιέτες, τότε αναπόφευκτα η λάμψη που αποπνέουν τα μετατρέπει στο βασικό κομμάτι του συνόλου. Προκειμένου λοιπόν να μην πέσουμε στην παγίδα να δημιουργήσουμε ένα φορτωμένο ντύσιμο, θα πρέπει να διατηρήσουμε τα αξεσουάρ και τα υπόλοιπα ρούχα σε πιο ήπιους τόνους.

Η επιλογή ενός διακριτικού σκουλαρικιού είναι η ιδανική. Τα μακριά σκουλαρίκια, τύπου πολυελαίου θα φορτώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα σας. Σε περίπτωση βέβαια που το φόρεμα είναι στράπλες ή έχει ανοιχτή λαιμόκοψη, μπορείτε να προσθέσετε ένα κολιέ από λεπτή αλυσίδα. Εναλλακτικά επιλέξτε να φορέσετε μόνο ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Γενικότερα, θα πρέπει να διαλέγετε με προσοχή τα κοσμήματα σας. Είναι προτιμότερο να φορέσετε μεταλλικά σκουλαρίκια, δαχτυλίδια ή κολιέ και όχι διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους. Έτσι δεν δημιουργείται «διαμάχη» ανάμεσα στην παγιέτα και την πέτρα. Για παράδειγμα, συνδυάστε το χρυσό φόρεμα με παγιέτες με κοσμήματα στον ίδιο τόνο.

Όσον αφορά την επιλογή τσάντας και παπουτσιών, η μονοχρωμία και όχι η λάμψη είναι το επιθυμητό. Φορέστε λοιπόν αξεσουάρ και υποδήματα σε ήπιους τόνους για να αποφύγετε ένα υπερβολικά λαμπερό αποτέλεσμα.

Εξίσου εντυπωσιακός είναι ο συνδυασμός παγιέτας με βελούδο. Δοκιμάστε να προσθέσετε μια βελούδινη ζώνη ή να κρατήσετε ένα βελούδινο τσαντάκι και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό μοντέρνο σύνολο. Μάλιστα αν το φόρεμα σας είναι φτιαγμένο από μαύρες ή ασημί παγιέτες, μπορείτε να το απογειώσετε με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως για παράδειγμα το κόκκινο.

Αν και σε γενικές γραμμές τα φορέματα με παγιέτες είναι βραδυνά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο casual chic ντύσιμο συνδυάζοντας τα με ένα τζιν μπουφάν και μπότες μηχανής. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του T-shirt πάνω από το φόρεμα, που αυτομάτως το μετατρέπει σε φούστα.

Τέλος, για ένα πιο επαγγελματικό look συνδυάστε το φόρεμα με παγιέτες με ένα μαύρο σακάκι και μπαλαρίνες.

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με φούστα που έχει παγιέτες:

Φούστα με παγιέτες (1)
Φούστα με παγιέτες (2)
Φούστα με παγιέτες (3)
Φούστα με παγιέτες (4)
Φούστα με παγιέτες (5)

Η φούστα με παγιέτα είναι ένα από τα κομμάτια πασπαρτού της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κάθε στιγμή της ημέρας. Στα καταστήματα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μήκη που κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Βρείτε την ιδανική για εσάς και δημιουργήστε λαμπερά καθημερινά, αλλά και βραδινά ντυσίματα με κλασσικό ύφος ή vintage style.

Συνδυάζοντας μια φούστα με παγιέτες και ένα απλό μπλουζάκι τύπου t-shirt ή ένα πουλόβερ, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά casual chic σύνολα. Αν όμως επιλέξετε να φορέσετε από πάνω μια μπλούζα από διαφάνεια ή ένα crop top, τότε το αποτέλεσμα είναι πιο σαγηνευτικό και βραδινό.

Το καρό, αλλά και το τζιν πουκάμισο είναι επίσης μια πολύ όμορφη ιδέα για να ταιριάξετε την pencil ή σε Α γραμμή φούστα με παγιέτες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ μοδάτο και θα το λατρέψετε για τις βραδινές βόλτες με φίλους. Ολοκληρώστε το με τις κατάλληλες γόβες στιλέτο και είστε έτοιμη!

Για ένα πιο πρωινό ντύσιμο φορέστε την λαμπερή σας φούστα με ένα λευκό μπλουζάκι. Προσθέστε ένα τζιν μπουφάν και τα αγαπημένα σας sneakers και είστε έτοιμη! Αν όμως θέλετε ένα πιο rock style look, προτιμήστε το δερμάτινο μπουφάν.

Με τι ταιριάζει μια μπλούζα ή ένα τοπ με παγιέτες;

Μπλούζα / τοπ με παγιέτες (1)
Μπλούζα / τοπ με παγιέτες (2)
Μπλούζα / τοπ με παγιέτες (3)
Μπλούζα / τοπ με παγιέτες (4)

Οι μπλούζες ή τα τοπ με παγιέτες είναι επίσης μια πολύ ωραία πρόταση για λαμπερές εμφανίσεις. Συνδυάστε το με παντελόνι, φούστα ή σορτς, τα οποία δεν είναι λαμπερά ή μεταλλικά και κάντε εντυπωσιακά ντυσίματα για κάθε ώρα και στιγμή. Κι επειδή οι μπλούζες με παγιέτες δεν είναι μόνο βραδινές, αλλά μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν ένα κομμάτι της καθημερινής σας εμφάνισης, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά μυστικά για να τις ενσωματώσετε και στο πρωινό σας ντύσιμο.

Μια μπλούζα ή ένα τοπ με παγιέτα ταιριάζει υπέροχα με το τζιν παντελόνι, είτε αυτό είναι skinny, είτε boyfriend. Δοκιμάστε το και δημιουργήστε εντυπωσιακά casual chic σύνολα για το γραφείο, αλλά και τις βόλτες σας. Μάλιστα αν φορέσετε από πάνω και ένα μεσάτο σακάκι, τότε σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις με την κομψότητα του ντυσίματος σας.

Για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σας ωστόσο, συνδυάστε ένα λαμπερό τοπ ή μια μπλούζα που έχει πούλιες με μια φούστα σε όποια γραμμή ή μήκος επιθυμείτε. Ιδιαίτερα όμορφες και σαγηνευτικές είναι οι pencil φούστες. Εξίσου όμως εντυπωσιακές είναι και οι τούλινες, σατέν με πιέτες ή skater. Πέρα όμως από την φούστα, μπορείτε να επιλέξετε και ένα παντελόνι σε skinny γραμμή είτε σε φαρδιά και να δημιουργήσετε εκπληκτικά βραδινά σύνολα.

Ιδέες για ντύσιμο με σακάκι που έχει παγιέτες:

Σακάκι με παγιέτες (1)
Σακάκι με παγιέτες (2)
Σακάκι με παγιέτες (3)
Σακάκι με παγιέτες (4)

Αν και εκ πρώτης όψεως ένα λαμπερό σακάκι με πούλιες παραπέμπει σε βραδινές και glamorous εμφανίσεις, εμείς σας προτείνουμε να το φορέσετε και σε πιο σπορ σικ καταστάσεις.

Συνδυάζοντας λοιπόν ένα φθαρμένο boyfriend τζιν με ένα t-shirt που έχει γραμμένα μηνύματα και προσθέτοντας ένα σακάκι με παγιέτες μετατρέπετε το ντύσιμο σας σε κάτι πιο glamorous. Αντίστοιχο είναι και το ροκ σύνολο με μαύρο skinny τζιν, ψηλοτάκουνες γόβες, t-shirt με στάμπα και σακάκι ή bomber jacket με πούλιες.

Αν βέβαια είστε γυναίκα του πιο κομψού ντυσίματος είτε απλά θέλετε μια πρόταση για την βραδινή ή επίσημη έξοδο σας, φορέστε το λαμπερό σας σακάκι με ένα φόρεμα. Ολοκληρώστε το σύνολο με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα βραδινό τσαντάκι και τραβήξτε την προσοχή. Πρόκειται για ένα πολύ θηλυκό και εκθαμβωτικό σύνολο που θα θελήσετε σίγουρα να αντιγράψετε.

Πως να συνδυάσετε ένα παντελόνι με παγιέτες;

Παντελόνι με παγιέτες (1)
Παντελόνι με παγιέτες (2)
Παντελόνι με παγιέτες (3)
Παντελόνι με παγιέτες (4)
Παντελόνι με παγιέτες (5)

Ένα παντελόνι με πούλιες μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα πάντα με τον συνδυασμό που θα επιλέξετε να κάνετε.

Για τις πρωινές σας εμφανίσεις φορέστε το αστραφτερό σας παντελόνι με ένα απλό μπλουζάκι, ένα πουκάμισο από τζιν ή άλλο ύφασμα, είτε με ένα t-shirt που έχει στάμπα. Ολοκληρώστε το ντύσιμο με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και αν θέλετε προσθέστε ένα απλό σακάκι.

Αν πάλι αναζητάτε περισσότερες εναλλακτικές ιδέες για casual ντύσιμο με αυτό το κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, υπάρχουν πολλές. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να το φορέσετε με ένα φαρδύ πουλόβερ και sneakers.

Τέλος, αντί να φορέσετε πάλι το μικρό μαύρο σας φόρεμα, κάντε μια εκτυφλωτική εμφάνιση με ένα παντελόνι στολισμένο με παγιέτες. Συνδυάστε το με ένα απλό αέρινο μπλουζάκι ή ένα κομψό πουκάμισο και τραβήξτε τα βλέμματα.

Συνδυασμοί με σορτς από παγιέτες:

Σορτς με παγιέτες (1)
Σορτς με παγιέτες (2)
Σορτς με παγιέτες (3)
Σορτς με παγιέτες (4)
Σορτς με παγιέτες (5)

Αντίστοιχα με το παντελόνι που είναι στολισμένο με πούλιες συνδυάζεται και το σορτς. Είναι ένα ακόμη κομμάτι ρουχισμού που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αναδεικνύει με κομψό τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια μιας γυναίκας και κάνει την εμφάνιση της σαγηνευτική. Φορέστε το δημιουργώντας τόσο casual, όσο και επίσημα σύνολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Αν λοιπόν σας αρέσουν τα κοντά σορτς, η επιλογή ενός διακοσμημένου με παγιέτα είναι ότι πρέπει για εσάς.

Βραδυνές εμφανίσεις με ολόσωμη φόρμα από παγιέτες:

Ολόσωμη φόρμα με παγιέτες (1)
Ολόσωμη φόρμα με παγιέτες (2)
Ολόσωμη φόρμα με παγιέτες (3)

Όπως τα φορέματα αποτελούν ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο από μόνα τους, έτσι και οι ολόσωμες φόρμες. Είναι ιδανικές για τις κομψές βραδινές εμφανίσεις και κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Ορισμένες είναι μακριές, ενώ άλλες είναι τύπου σορτς. Ότι κι αν επιλέξετε βέβαια, το σίγουρο είναι πως θα κάνετε μια άκρως αστραφτερή εμφάνιση. Μπορείτε να επιλέξετε μια ολόσωμη φόρμα εξ ολοκλήρου διακοσμημένη με παγιέτες ή κάποια που περιορίζει το σχέδιο στο μισό πάνω ή το μισό κάτω.

Οι παγιέτες ταιριάζουν υπέροχα με το βελούδο, επομένως μια ολόσωμη φόρμα που συνδυάζει τις δυο υφές είναι μια πολύ κομψή και εντυπωσιακή πρόταση.

Δώστε μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα επιλέξετε. Θα πρέπει να έχουν έναν πιο ήπιο τόνο για να μην κλέβουν την προσοχή από το βασικό ρούχο του ντυσίματος σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις ολόσωμες φόρμες, καθώς και το πως να επιλέξετε την ιδανική για εσάς.