Υπέροχα χείλη με 5 απλά tips

Υπέροχα χείλη

Τα χείλη σας είναι ευαίσθητα στην αλλαγή της θερμοκρασίας και γι’ αυτό το λόγο πολύ συχνά σκάνε και ξεφλουδίζουν. Ανακαλύψτε πως θα το αποφύγετε και πως θα τα κάνετε να είναι πάντα μαλακά και βελούδινα, έτοιμα να εισπράξουν φιλιά;

Ο τρόπος είναι πολύ απλός και μπορείτε να τον κάνετε μόνες σας στο σπίτι.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ενυδατώνετε τα χείλη σας πολύ συχνά, έτσι ώστε να μην έχουν το περιθώριο να ξεραθούν και να σκάσουν. Για να το καταφέρετε αυτό αγοράστε ένα ειδικό προϊόν για χείλη που σκάνε με βάση τη βαζελίνη ή βάλτε απλή και αγνή βαζελίνη απευθείας. Αν πάλι, σας έχουν τελειώσει όλα αυτά τα υλικά και θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε κάτι στα χείλη σας βάλτε λίγο ελαιόλαδο ή ένα lipgloss, μια γρήγορη και προσωρινή λύση, μέχρι να αγοράσετε το προϊόν που σας τελείωσε.

Μία άλλη λύση στο πρόβλημα των σκασμένων χειλιών είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Γι’ αυτό το βράδυ, αφού έχετε πλύνει το πρόσωπο σας και το σκουπίζετε με μια πετσέτα, εστιάστε λίγο περισσότερο την προσοχή σας στα χείλη και τρίψτε τα απαλά, έτσι ώστε να τα απολεπίσετε. Με αυτόν τον τρόπο, η θαμπή όψη που είχαν τα χείλη σας θα απομακρυνθεί και θα γίνουν πιο απαλά και ροδαλά. Στη συνέχεια βάλτε λίγο αμυγδαλέλαιο και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα, ενυδατώνοντας τα.

Επίσης, αν το πρόβλημα είναι πολύ έντονο μπορείτε να καταφύγετε σε ένα απλό απολεπιστικό μείγμα με μαύρη ζάχαρη και λεμόνι.

Ωστόσο και η χρήση μιας μαλακής οδοντόβουρτσας με λίγη οδοντόκρεμα ή βαζελίνη, μπορεί να κάνει το φυσικό χρώμα των χειλιών σας να επανέλθει, απομακρύνοντας παράλληλα και πάλι τα νεκρά κύτταρα των σκασμένων χειλιών.

Τέλος, μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα από ροδοπέταλα και λίγο γάλα και να το απλώσετε στα χείλη σας, έτσι ώστε να τα ενυδατώσετε και να τα ανανεώσετε.