8 trendy χρώματα για το 2013

8 trendy χρώματα για το 2013 (1)

Κάθε νέα χρονιά ή νέα εποχή (από αύριο μπαίνουμε ημερολογιακά στην Άνοιξη), φέρνει και μια καινούργια παλέτα στον κόσμο της μόδας. Με αυτή την αφορμή λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά στα trendy χρώματα για το 2013! Η λίστα που ακολουθεί, περιέχει ορισμένα χρώματα που φορέθηκαν και πέρσι καθώς και μερικά καινούργια.

Δείτε πως μπορείτε να ανανεώσετε την ντουλάπα σας με βάση τα νέα δεδομένα.

1. Πράσινο της μέντας

8 trendy χρώματα για το 2013 (2)

Αν και δεν μπορούν όλες να φορέσουν το πράσινο της μέντας, εκείνες που μπορούν θα πρέπει να χαίρονται καθώς η όμορφη αυτή απόχρωση αποτελεί ένα από τα trendy χρώματα για το 2013! Φορέστε το σε ένα φόρεμα σαν αυτό της φωτογραφίας ή εναλλακτικά σε κάποια αξεσουάρ που θα ολοκληρώνουν το σύνολο σας (κάτι το οποίο μπορούν όλες να κάνουν).

2. Κοραλλί

8 trendy χρώματα για το 2013 (3)

Το κοραλλί είναι ένα κορυφαίο και trendy χρώμα εδώ και δύο χρόνια και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι δημοφιλές. Επομένως αν δεν το έχετε εντάξει ακόμα στο ενδυματολογικό σας ρεπερτόριο, κάντε το τώρα! Φορέστε το σε φόρεμα συνδυάζοντας το με bleu navy ή καφέ αξεσουάρ, σε ένα πουκάμισο πάνω από το jean σας, σε ένα υπέροχο clutch τσαντάκι ή απλά προσθέστε στο ντύσιμο σας ένα εντυπωσιακό κοραλλί κολιέ.

3. Απαλό ροζ

8 trendy χρώματα για το 2013 (4)

Δεν υπάρχει πιο θηλυκό χρώμα από το απαλό ροζ. Φορέστε λοιπόν ένα υπέροχο ροζ κολιέ προσθέτοντας μια άκρως θηλυκή νότα ακόμα και στα πιο αυστηρά εμπνευσμένα από την ανδρική μόδα σύνολα. Επίσης θα μπορούσατε να φορέσετε ένα φόρεμα εξολοκλήρου ροζ, το οποίο μπορείτε να σπάσετε με μια πιο σκούρα ροζ ζώνη. Εναλλακτικά, υιοθετήστε το απλά στα αξεσουάρ σας.

4. Λευκό

8 trendy χρώματα για το 2013 (5)

Ενώ οι περισσότερες φοράμε το λευκό σε μπλούζες ή σε πουκάμισα, υπάρχουν κι πολλοί άλλοι τρόποι για να φωτίσουμε το ντύσιμο μας, όπως ένα όμορφο άσπρο παλτό. Επίσης, μπορείτε να φορέσετε μια κατάλευκη φαρδιά μπλούζα, μπλουζοφόρεμα ή και φόρεμα με μια χρωματιστή ζώνη στη μέση, για παράδειγμα κοραλλί, σκούρο μπεζ, καφέ ή να το συνδυάσετε με λευκά παπούτσια.

5. Ζωηρό μπλε

8 trendy χρώματα για το 2013 (6)

Το μπλε χρώμα όπως αυτό της φωτογραφίας μπορεί να απογειώσει τα πράσινα μάτια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ταιριάζει και στις υπόλοιπες γυναίκες. Φορέστε το σε ένα υπέροχο σακάκι ή ζακέτα ή σε ένα clutch τσαντάκι. Επίσης, μπορείτε να φορέσετε ένα υπέροχο ζευγάρι γόβες σε αυτό το χρώμα συνδυάζοντας τες με το μικροσκοπικό σας μαύρο φόρεμα. Όπως και να το βάλετε, σίγουρα θα εντυπωσιάσετε.

6. Το κίτρινο του Ήλιου

8 trendy χρώματα για το 2013 (7)

Μια απόχρωση που συνδυάζεται εξαιρετικά εύκολα και είναι ιδανική για casual ντύσιμο. Φορέστε την κάτω από ένα κοντό μπουφανάκι με μια floral φούστα ή απλά με το αγαπημένο σας jean και απογειώστε αυτή τη νέα λεμονί τάση.

7. Σμαραγδί

8 trendy χρώματα για το 2013 (9)

Ας μην ξεχνάμε το κορυφαίο χρώμα της χρονιάς του 2013, όπως έχει ανακηρυχθεί από τους διάσημους σχεδιαστές της μόδας. Πρόκειται για μια απόχρωση που αναδεικνύει την κομψότητα και την ομορφιά, ενώ παράλληλα ενισχύει την αίσθηση της ευημερίας, την ισορροπία και την αρμονία. Φορέστε το σε ένα υπέροχο μονόχρωμο φόρεμα ή σε διάφορα αξεσουάρ συνδυασμένα με ένα μαύρο σύνολο.

8. Ουδέτερο μπεζ

8 trendy χρώματα για το 2013 (8)

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις τα υπόλοιπα trendy χρώματα της σεζόν, από το να τα συνδυάσεις με ένα πανέμορφο ουδέτερο χρώμα σαν βάση, όπως το μπεζ; Ένα ζεστό χρώμα, ιδανικό για να λειτουργήσει σαν βάση, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα με το φωτεινό μπλε, το κοράλλι ή οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.