Μακιγιάζ: 8 top trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (9)

Αυτή τη σεζόν θα επικρατήσουν οι διπλές αποχρώσεις στα νύχια, οι τριπλές στα eyeliner και το πορτοκαλί δείχνει υπέροχο παντού. Ας δούμε πως μπορούμε να φορέσουμε τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις της Άνοιξης, σύμφωνα με την makeup artist πολλών διασήμων γυναικών του Hollywood, Gucci Westman…

Ροζ του κοχυλιού στα μάτια και τα ζυγωματικά

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (1)

Σύμφωνα με την Westman: «Το ιριδίζον ροζ χρυσό προσθέτει μια λάμψη που είναι πολύ καθαρή και chic». Υπάρχει ωστόσο μια λεπτή γραμμή μεταξύ του λαμπερού και του ψυχρού: Για να μην φαίνονται τα μάτια σας ψυχρά, τονίστε τα πρώτα με ένα μαύρο eyeliner. Στη συνέχεια απλώστε μια σκιά με κρεμώδη υφή ή σε σκόνη κατά μήκος των βλεφάρων και μετά βάλτε μάσκαρα. Φωτίστε τα μάγουλα σας με μια μικρή ποσότητα από κρεμώδες περλέ highlighter, δίνοντας έτσι μια τέλεια ισορροπία για λαμπερά χείλη.

Πορτοκαλί παντού

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (2)

Το ανοιχτόχρωμο πορτοκαλί προσθέτει μια ζουμερή πινελιά χρώματος στα χείλη, τα μάγουλα, ακόμα και στα μάτια. Σύμφωνα με την Westman: «Δίνει ένα ζεστό, ηλιόλουστο αποτέλεσμα». Απλά μείνετε στις ματ φόρμουλες, αφού το εν λόγω χρώμα είναι τόσο έντονο που δεν χρειάζεται καμία επιπλέον βοήθεια για να αναδειχθεί. Για να το χρησιμοποιήσετε στα μάτια και τα μάγουλα, απλώστε το χρώμα μόνο στα βλέφαρα και τα ζυγωματικά σας και τελειώστε το look σας με ένα καφέ μολύβι και μια στάλα χρυσού στις εσωτερικές γωνίες.

Color-Blocked eyeliner

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (3)

Κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων, η Westman προτείνει την εφαρμογή χρυσού μολυβιού από την εσωτερική γωνία μέχρι το μέσο και μωβ από το μέσο μέχρι την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια βάλτε στο εσωτερικό πάνω βλέφαρο μαύρο χρώμα, προσθέτοντας τιρκουάζ μολύβι από πάνω. Τέλος, βάλτε τη μάσκαρα.

Διπλές αποχρώσεις του ροζ στα νύχια

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (4)

Τα κλασσικά ροζ νύχια παίρνουν μια πιο τολμηρή εμφάνιση, αφού συνοδεύονται από μια φούξια γραμμή γαλλικού στο τελείωμα του νυχιού. Ξεκινήστε λοιπόν εφαρμόζοντας μια βάση και δύο χέρια του παλ ροζ βερνικιού. Περιμένετε 10 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν τα νύχια σας και στη συνέχεια βάλτε τις ταινίες-οδηγούς για το γαλλικό μανικιούρ ή σελοτέιπ και περάστε δύο χέρια την φούξια γραμμή από πάνω. Τέλος, αφήστε τα πάλι να στεγνώσουν, αφαιρέστε την ταινία και περάστε ένα top coat.

Μάτια στις αποχρώσεις του νερού

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (5)

Είδαμε πολλές αποχρώσεις του μπλε στις πασαρέλες της Άνοιξης, αλλά ένας από τους αγαπημένους τρόπους για να τις φορέσετε είναι να τις αναμείξετε με λίγο πράσινο. Μόλις το κάνετε, χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα σκιών για να βάψετε το βλέφαρό σας, κάνοντας το να σβήνει προς την πτυχή του ματιού σας και απαλύνετε το τελείωμα με ένα καθαρό πινέλο. Αν ωστόσο είστε χλωμή, περάστε ένα bronzer σε σκόνη στα ζυγωματικά σας για να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή όψη.

Χείλη στο ροζ του γκρέιπφρουτ

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (6)

Φρέσκο, καθαρό και με την τέλεια δόση λάμψης, αυτό το μείγμα ροζ και κοραλί είναι το πιο αισθησιακό χρώμα της Άνοιξης. Μιας και το lip gloss έχει την τάση να φεύγει εύκολα, περάστε πρώτα τα χείλη σας με ένα ροζ ή ουδέτερο χρώμα μολυβιού και κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό, αποφεύγοντας οτιδήποτε γυαλίζει.

Bronze λάμψη

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (7)

Υπογραμμίστε τα μάτια σας με ένα καφέ μολύβι πριν βάλετε μια γυαλιστερή σκιά, επεκτείνοντας το μια πτυχή στην εξωτερική γωνία του ματιού σας. Προσθέστε λίγο bronzer στα ζυγωματικά σας και απλώστε ένα απαλό, λαμπυρίζον lip gloss.

Χείλη και ζυγωματικά στα χρώματα της Σαγκριάς

Μακιγιάζ: Top 8 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την Άνοιξη (8)

Αυτή η βαθιά απόχρωση του μούρου είναι εξίσου μεθυστική με το ποτό. «Είναι όλα θέμα υφής», λέει η Westman. «Κρεμώδες για τα μάγουλα και gloss για τα χείλη». Επιλέξτε, λοιπόν, μια απόχρωση που είναι καθαρή και έχει μια υπόνοια κόκκινου. Το κλειδί για το τέλειο αποτέλεσμα; Δροσερό δέρμα: Τονίστε τα ζυγωματικά σας και την περιοχή του άνω χείλους με ένα σαμπανιζέ highlighter.