Εντυπωσιακές ιδέες για ανοιξιάτικο ντύσιμο σε κάθε περίσταση

Ανοιξιάτικο ντύσιμο (1)

Η Άνοιξη είναι εδώ και το ντύσιμο γίνεται πιο ανάλαφρο, με έντονα, παστέλ και παλ χρώματα να κυριαρχούν στους δρόμους.

Αφού ανακαλύψετε τα κορυφαία χρώματα της Άνοιξης και τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για την σεζόν, σειρά έχει μια συλλογή με προτάσεις για ανοιξιάτικο ντύσιμο ανάλογα με κάθε περίσταση.

Δείτε εντυπωσιακές ιδέες για casual και πρωινό ντύσιμο την Άνοιξη, όπως και τι μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο και τις βραδινές σας εξόδους.

Ας μην ξεχνάμε όμως πως η περίοδος με τους γάμους και τις βαπτίσεις ξεκίνησε. Καλό θα είναι λοιπόν να πάρετε μερικές ιδέες και για ανοιξιάτικο ντύσιμο σε γάμο ή βάπτιση.

Ανοιξιάτικο πρωινό ντύσιμο:

Ανοιξιάτικο ντύσιμο (2)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (4)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (6)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (7)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (5)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (3)

Οι επιλογές στο πρωινό ανοιξιάτικο γυναικείο ντύσιμο είναι πολλές. Μια υπέροχη ιδέα είναι ένα casual chic σύνολο με ένα φλοράλ εφαρμοστό παντελόνι σε συνδυασμό με τζιν πουκάμισο και nude γόβες. Εξίσου ωραία πρόταση είναι το μαύρο τζιν με άσπρο T-shirt, χακί ασύμμετρη ζακέτα και lace up γόβες.

Ενδιαφέρον όμως έχει και ο συνδυασμός του ροζ με το λευκό. Φορέστε για παράδειγμα ένα παστέλ ροζ αέρινο μπλουζάκι με ένα λευκό παντελόνι και ολοκληρώστε με ταμπά τσάντα και παπούτσια. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ένα πιο καθημερινό girly ανοιξιάτικο ντύσιμο με μια μακριά ροζ φούστα και ένα γκρι μπλουζάκι.

Αν όμως θέλετε να αναδείξετε τα πόδια σας δοκιμάστε ένα κοντό ριγέ φόρεμα με χακί γιλέκο ή ένα κοντό μαύρο σορτσάκι σε συνδυασμό με πουκάμισο και πουλόβερ.

Ανοιξιάτικο βραδινό ντύσιμο:

Ανοιξιάτικο ντύσιμο (8)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (9)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (11)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (13)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (10)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (12)

Για τις βραδινές ανοιξιάτικες εξόδους σας ιδανική επιλογή αποτελεί το κομψό ντύσιμο με σακάκι, συνδυασμένο με ένα χρωματιστό παντελόνι ή ένα jean. Το look αυτό είναι πολύ chic και αναδεικνύει την θηλυκότητα σας, προσφέροντας άνεση. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και ένα απλό λευκό μπλουζάκι και θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο και εξίσου εντυπωσιακό, επιλέξτε μια ολόσωμη φόρμα σε λευκό ή μαύρο. Για να ολοκληρώσετε το ανοιξιάτικο ντύσιμο φορέστε ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες και κρατήστε μια τσάντα φάκελο ή ένα χιαστί τσαντάκι.

Τέλος, αν έχετε πόδια που θέλετε να αναδείξετε, και αν το επιτρέπει και ο καιρός, φορέστε ένα σορτς συνδυασμένο με σακάκι και λευκό μπλουζάκι. Πρόκειται για ένα κομψό και εντυπωσιακό σύνολο που είναι ιδανικό για ένα ποτό την Άνοιξη ή γενικότερα μια βραδινή casual chic εμφάνιση. Ολοκληρώστε το ανοιξιάτικο ντύσιμο σας για το βράδυ με γόβες ή πέδιλα και κάντε τα πόδια σας να δείχνουν ακόμη πιο ψηλά και λεπτά. Ειδικά αν επιλέξετε ένα παπούτσι στο χρώμα του δέρματος.

► Δείτε πως μπορείτε να φορέσετε ένα σακάκι σε κάθε περίσταση.

Casual ανοιξιάτικο ντύσιμο:

Ανοιξιάτικο ντύσιμο (15)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (16)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (18)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (14)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (19)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (17)

Αν ψάχνετε για ένα γυναικείο ανοιξιάτικο και χαλαρό ντύσιμο έχετε πολλές επιλογές. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα φθαρμένο τζιν και να το συνδυάσετε με άσπρο μπλουζάκι, ζακέτα και γόβες ή με λευκό t-shirt, sneakers και καμπαρντίνα.

Εναλλακτικά μπορείτε να φορέσετε ένα χρωματιστό εφαρμοστό τζιν με πουκάμισο, πουλόβερ, τζιν μπουφάν και φλατ παπούτσια. Όπως επίσης, να κάνετε ένα total white look με παντελόνι και μπλουζάκι, προσθέτοντας του λίγο χρώμα με μια ροζ ζακέτα και ροζ φλατ mules.

Αν όμως θέλετε έναν πιο σκούρο συνδυασμό χρωμάτων για την Άνοιξη, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα total grey look με μακρύ φαρδύ πουλόβερ, εφαρμοστό παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο και sneakers τύπου all star.

Τέλος, υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός κοντού αέρινου φορέματος σε συνδυασμό με τζιν μπουφάν και ankle boots.

► Δείτε περισσότερες προτάσεις για ντύσιμο με sneakers.

Ανοιξιάτικο ντύσιμο με τζιν:

Ανοιξιάτικο ντύσιμο (20)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (22)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (23)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (24)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (21)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (25)

Το τζιν αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών για κάθε του εμφάνιση. Μπορούν να το φορέσουν κάνοντας casual ντυσίματα, αλλά και πιο βραδινά σύνολα.

Συνδυάστε το με ζακέτες κάθε τύπου και μπλουζάκι, με ένα καρό πουκάμισο και σακάκι, καθώς και με μακρύ παλτό. Ανάλογα με το ύφος του συνόλου μπορείτε να φορέσετε και το ανάλογο παπούτσι. Για παράδειγμα με ένα κομψό skinny jean ταιριάζουν οι γόβες και τα πέδιλα, ενώ με ένα φθαρμένο τζιν πηγαίνουν περισσότερο τα sneakers. Αν βέβαια θέλετε να κάνετε ένα πιο σέξι και θηλυκό ντύσιμο με φθαρμένο τζιν, μπορείτε και πάλι να επιλέξετε ένα όμορφο ζευγάρι γόβες ή lace up πέδιλα για να το συνδυάσετε.

► Δείτε πως να επιλέξετε το ιδανικό τζιν για τον σωματότυπο σας, καθώς και μερικούς ακόμη εντυπωσιακούς συνδυασμούς για να το φορέσετε.

Ανοιξιάτικο ντύσιμο για το γραφείο:

Ανοιξιάτικο ντύσιμο (30)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (26)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (28)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (31)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (27)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (29)

Συνήθως η εμφάνιση στο γραφείο έχει ένα πιο επαγγελματικό look. Τι σημαίνει αυτό; Τα σύνολα τύπου κουστούμι με γόβες ή πέδιλα αποτελούν μια πολύ καλή λύση στο ανοιξιάτικο ντύσιμο για το γραφείο. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα κουστούμι με ίδιο χρώμα στο σακάκι και το παντελόνι. Μπορείτε να συνδυάσετε τα χρώματα ή να δημιουργήσετε αντιθέσεις χρωμάτων. Μια πολύ ωραία επιλογή είναι ο συνδυασμός των παστέλ και των nude αποχρώσεων.

Αν πάλι δεν είστε φαν του κουστουμιού, μπορείτε να φορέσετε ένα εφαρμοστό παντελόνι με ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποιο πανωφόρι επιλέξτε μια καμπαρντίνα ή ένα λεπτό ημίπαλτο.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξτε ένα κομψό ντύσιμο με μια φούστα, ένα μπλουζάκι και γόβες ή πέδιλα. Αν επιλέξετε μια φλοράλ ή με μοτίβο φούστα φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία του συνόλου με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι και το αντίστροφο.

Ανοιξιάτικο ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση:

Ανοιξιάτικο ντύσιμο (37)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (34)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (36)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (35)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (33)
Ανοιξιάτικο ντύσιμο (32)

Αν ψάχνετε ιδέες με ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση την Άνοιξη, τότε οι συγκεκριμένες προτάσεις θα σας βοηθήσουν. Πρόκειται για σύνολα με φούστες, φορέματα, αλλά και ολόσωμα σορτς.

Ιδανικές είναι οι φούστες τύπου κλος, όπως και οι τούλινες. Συνδυάστε τις με ένα όμορφο αέρινο μπλουζάκι, με πουκάμισο από μουσελίνα, με σιφόν ή διαφάνεια και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι όμως και η επιλογή μιας ολόσωμης φόρμας, μακριάς ή τύπου σορτς. Πρόκειται για σύνολο ενός κομματιού, όπως είναι και τα φορέματα. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που απομένει είναι να βρείτε τα ιδανικά παπούτσια και αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το ανοιξιάτικο ντύσιμο σας.

► Δείτε ακόμη 100 προτάσεις με φορέματα για γάμο ή βάπτιση.