7 τρόποι για να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας

Τρόποι να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας (1)

Με το κοραλί να αποτελεί ακόμα ένα κορυφαίο καλοκαιρινό χρώμα, το μακιγιάζ σε αυτές τις αποχρώσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή για να φωτίσετε το πρόσωπο σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και παραλλαγές του χρώματος, που κυμαίνονται από τις πιο απαλές αποχρώσεις του ροδάκινου έως τα ζωηρά χρώματα που τείνουν περισσότερο προς το πορτοκαλί. Η σκιά αποτελεί ένα ευέλικτο και θηλυκό εργαλείο, που όμως παραμένει διασκεδαστικό και flirty, γι ‘αυτό η εν λόγω παλέτα χρωμάτων είναι ότι πρέπει για την τσάντα σας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν συγκεκριμένα dos και don’ts για το πως να το φορέσετε, οπότε αξίζει τον κόπο να μάθετε τους καλύτερους τρόπους για να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας.

1. Δώστε νέο χρώμα στα χείλη σας

Τρόποι να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας (2)

Οι υπέροχες κοραλί αποχρώσεις στα κραγιόν είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε να εισάγετε το εν λόγω χρώμα στο ρουτινιασμένο μακιγιάζ σας. Υπάρχουν πάρα πολλοί τόνοι του συγκεκριμένου χρώματος, οι οποίοι είναι υπεραρκετοί για να βρείτε έστω και έναν που θα ταιριάζει στην δική σας επιδερμίδα.

2. Παραμείνετε στις ματ αποχρώσεις

Τρόποι να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας (3)

Οποιοδήποτε είδος κραγιόν και αν επιλέξετε, διατηρήστε το ματ. Το κοραλί είναι ένα όμορφο χρώμα, αλλά το πολύ glitter μπορεί να το κάνει υπερβολικό. Αν θέλετε να το διατηρήσετε λαμπερό, προσθέστε μια σταγόνα από διάφανο gloss ή διαλέξτε ένα lip gloss σε αυτά τα χρώματα. Οι ματ αποχρώσεις του κοραλι είναι επίσης ζωντανές, συν το ότι κρατάνε περισσότερο πάνω στα χείλη. Κρατήστε λοιπόν το υπόλοιπο πρόσωπο σας ουδέτερο και εστιάστε την προσοχή στα χείλη σας.

3. Λεπτομέρειες στα νύχια σας

Τρόποι να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας (4)

Αν φοβάστε να επιχειρήσετε να εισάγετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας, μπορείτε να το περιορίσετε στα νύχια των χεριών και των ποδιών σας. Ένα κοραλί μανικιούρ και πεντικιούρ θα σας επιτρέψει να γίνετε πιο τολμηρές με τις χρωματικές επιλογές σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε glitter ή απλά να παραμείνετε σε ένα απλό μονόχρωμο μανικιούρ – πεντικιούρ. Απλά φροντίστε να διαλέξετε μια απόχρωση που θα ταιριάζει περισσότερο με το χρώμα της επιδερμίδας σας.

4. Ρουζ

Τρόποι να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας (5)

Το ρουζ είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας, αλλά είναι και λίγο δύσκολο. Αν η επιδερμίδα σας είναι αρκετά ανοιχτή, διαλέξτε μια ανοιχτή απόχρωση ή δοκιμάστε ένα κρεμώδες ρουζ αντί αυτού σε σκόνη. Αν πάλι έχετε σκούρα, πλούσια επιδερμίδα, το ρουζ σε μορφή σκόνης είναι καλύτερο, διότι διαθέτει πιο τολμηρά χρώματα. Έτσι το όμορφο δέρμα σας θα μπορέσει να χειριστεί καλύτερα όλη τη φωτεινότητα και να απλωθεί άψογα. Αν ωστόσο ανησυχείτε μήπως έχετε βάλει πολύ ρουζ αναμείξτε λίγο make up ή λίγο bronzer ή απλά περάστε από πάνω λίγη πούδρα για να το αραιώσετε.

5. Προσέξτε το foundation σας

Τρόποι να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας (6)

Μιλώντας για make up, σιγουρευτείτε πως έχετε επιλέξει το κατάλληλο, το οποίο θα σας δώσει μια δροσερή, φυσική όψη. Αν ωστόσο επιλέξετε να φορέσετε κοραλί, θέλετε να είναι αυτό το στοιχείο που θα τραβήξει τα βλέμματα. Ένα απαλό, άψογο foundation το κάνει ευκολότερο. Αν πάλι φοράτε bronzer, χρησιμοποιήστε κάποιο ανοιχτόχρωμο, γιατί θα πάρετε άφθονη λάμψη από το εντυπωσιακό κοραλί.

6. Ταιριάξτε τις αποχρώσεις σας

Τρόποι να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας (7)

Μην φοβάστε να συνδυάσετε το κοραλί με άλλες αποχρώσεις. Για παράδειγμα, στα χείλη σας βάλτε ένα κόκκινο ή ροζέ περίγραμμα και ταιριάξτε το με ένα κοραλί κραγιόν. Αυτό θα δημιουργήσει μια εκθαμβωτική αντίθεση που θα μετριάσει, αλλά και θα τονίσει το κοραλί στα χείλη σας. Επίσης, το κοραλί ταιριάζει υπέροχα και με το χρυσό ή ορισμένες αποχρώσεις του κίτρινου ή του πορτοκαλί για μια τολμηρή εμφάνιση.

7. Κοραλί σκιά

Τρόποι να ενσωματώσετε το κοραλί στο μακιγιάζ σας (8)

Η κοραλί σκιά είναι υπέροχη! Μπορείτε να επιλέξετε κάποια απόχρωση από τη ροζ πλευρά του φάσματος ή να τονίσετε τις πορτοκαλί. Μπορείτε να βάψετε όλο το καπάκι του ματιού ή να περιοριστείτε στο κέντρο του και να το ολοκληρώσετε με συμπληρωματικές αποχρώσεις.