Τέλειο γαλλικό μανικιούρ βήμα βήμα

Τέλειο γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ είναι το αγαπημένο όλων των γυναικών, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, με όλα τα σύνολα και είναι πάντα στη μόδα. Είναι αναμφισβήτητα ένα κομψό, απλό και περιποιημένο βάψιμο νυχιών.

Οι περισσότερες όμως γυναίκες αποφεύγουν να το κάνουν μόνες τους, διότι φοβούνται πως δεν θα το πετύχουν.

Κι όμως, ακολουθώντας κάποια απλά βήματα, μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά.

Θα χρειαστείτε ένα μανό διάφανο-βάση, ένα μπεζ ή λευκό ή ροζ απαλό μανό για το νύχι, άσπρο (απόχρωση του μπλάνκο) για τη γραμμή και τέλος ένα διάφανο για γρήγορο στέγνωμα και γερό κράτημα του χρώματος.

Τα βήματα για το τέλειο γαλλικό μανικιούρ έχουν ως εξής:

1. Αφού έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία καθαρίσματος των νυχιών από πετσάκια και υπολείμματα από προηγούμενα μανό, περάστε τη διάφανη βάση.

2. Αφήστε τη να στεγνώσει καλά και περάστε ένα χέρι από το χρώμα που θέλετε.

3. Αφού στεγνώσει πολύ καλά, κάντε την άσπρη γραμμή. Αν δεν έχετε πολύ σταθερό χέρι και δεν σας βγαίνει ευθεία, μην αγχώνεστε καθώς υπάρχουν λύσεις. Μία εξ’ αυτών είναι οι ειδικές ταινίες για γαλλικό μανικιούρ με σχήμα κυκλικό, ευθεία ή μυτερό. Αν πάλι δεν έχετε τις εν λόγω ταινίες βάλτε σελοτέιπ. Προσοχή: Πρέπει να στεγνώσει πολύ καλά το πρώτο χέρι του χρώματος, ώστε να μην φύγει μαζί με την ταινία όταν την βγάλετε.

Βέβαια, αν θέλετε μπορείτε να κάνετε πρώτα την γραμμή του γαλλικού με τα αυτοκόλλητα και μετά να περάσετε το πρώτο χέρι χρώματος.

4. Στη συνέχεια και αφού πάλι στεγνώσει πολύ καλά το λευκό της γραμμής, περάστε το δεύτερο χέρι χρώματος.

5. Τέλος, αφού στεγνώσει και αυτό βάζετε το στεγνωτικό και σταθεροποιητικό μανό.

Tip: Μπορείτε αν θέλετε μια πιο extreme εμφάνιση να κάνετε μια παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με τη γραμμή χρωματιστή, χρησιμοποιώντας ροζ σκούρο, γαλάζιο, πράσινο ανοιχτό. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

Δείτε λοιπόν ένα βίντεο που εξηγεί βήμα βήμα τον τρόπο για το τέλειο γαλλικό μανικιούρ από την προετοιμασία μέχρι και το τέλος:

Εναλλακτικά, για τέλειο γαλλικό μανικιούρ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο σβησίματος με το ασετόν και ένα πινελάκι: