Νυφικό μακιγιάζ με χρωμοανάλυση: Ανακαλύψτε τι τύπος νύφης είστε!

Νυφικό μακιγιάζ με χρωμοανάλυση

Η makeup artist Πέγκυ Κύρκου μιλάει στο «Beaute την Κυριακή» για το νυφικό μακιγιάζ και σας βοηθάει να ανακαλύψετε τι τύπος νύφης είστε, με βάση τα χρώματα που σας ταιριάζουν.

«Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, μπορώ πια να πω με σιγουριά ότι το νυφικό μακιγιάζ δεν έχει μόδα, δεν έχει εποχή… έχει να κάνει με τη νύφη πάνω απ’ όλα! Τι χαρακτήρας είναι, τι στυλ έχει και τι εποχή είναι…»

Με βάση την χρωμοανάλυση, μια γυναίκα μπορεί να ανήκει σε έναν από τους 4 χρωματικούς τύπους. Άνοιξη – Καλοκαίρι – Φθινόπωρο – Χειμώνα.

Νύφη Άνοιξη: Είστε γυναίκα τρυφερή, εύθραυστη, φυσική, με ήσυχη ακτινοβολία. Αυτό απαιτεί μακιγιάζ απαλό, φυσικό, με διαφάνεια, σε τόνους ροδακινοπορτοκαλί… και στα χείλη lipgloss απαραιτήτως.

Νύφη Καλοκαίρι: Ωραία, χαριτωμένη, θηλυκή, λίγο απλησίαστη, ξέρετε να επιβάλλεστε. Επομένως, το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι σε ροζ, λιλά, πράσινες ή και τιρκουάζ αποχρώσεις(πάντα σε απαλούς τόνους)… με γκρι μολύβι και ροζ χείλη και μάγουλα!

Νύφη Φθινόπωρο: Είστε γυναίκα ζηλευτή, δυναμική, έντονη ακτινοβολία. Σας ταιριάζουν οι γήινες αποχρώσεις. Τόνοι ζεστοί, όπως χρυσές αποχρώσεις, μπρούτζινες, του καφέ, με έντονη φωτεινότητα.

Νύφη Χειμώνας: Εσείς είστε όμορφη, με χρώματα πιο ψυχρά, πιο καθαρά και έντονα κοντράστ. Δείχνετε απλησίαστη και ψυχρή, όμως είστε ελκυστική, αριστοκρατική και γεμάτη μυστήριο. Το μακιγιάζ σας πρέπει να περιέχει μαύρο, γκρι, άσπρο, ασημί, μωβ, πράσινο σκούρο, μπλε, κόκκινο. Όπως επίσης, γραμμές στα μάτια, πολύ μάσκαρα, έντονο κραγιόν και όχι πολυχρωμία!

Βρείτε λοιπόν με τη βοήθεια του Makeup expert τι εποχή είστε και επιλέξτε το σωστό νυφικό μακιγιάζ που θα σας κάνει απλά… ΘΕΑ!!!

Από την Πέγκυ Κύρκου
MakeUp Expert – Holistic Therapist
www.peggykirkou.gr