Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά με 9 θαυματουργά «όπλα»

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά

Οι γιορτές και οι κραιπάλες τελείωσαν και ήρθε η ώρα να υλοποιήσετε τους στόχους σας για τη νέα χρονιά. Ένας από αυτούς πιθανότατα είναι και το να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που χρόνια τώρα ονειρεύεστε. Προετοιμαστείτε λοιπόν από τώρα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τις εξορμήσεις στις παραλίες κάνοντας την κοιλιά σας να δείχνει υπέροχη με σημαντικό σύμμαχο την διατροφή σας.

Διότι, αν δεν το γνωρίζατε, υπάρχουν θαυματουργές και πολύ νόστιμες τροφές που συμβάλλουν στην απόκτηση της κοιλιάς των ονείρων σας.

Δείτε 9 τροφές που θα σας βοηθήσουν:

1. Πράσινο τσάι: Έχει την ιδιότητα να βελτιώνει τον μεταβολισμό και τις καύσεις του.

2. Σοκολατούχο γάλα: Θα σας βοηθήσει να χτίσετε τους μύες σας, βοηθώντας παράλληλα και στην πέψη.

3. Super μαύρη σοκολάτα: Είναι η σοκολάτα με 70% κακάο, η οποία έχει τεράστια επιρροή στη συνολική φυσική κατάσταση και τα επίπεδα υγείας, συμπεριλαμβανομένων της μείωσης της αρτηριακής πίεσης και της αύξησης των επιπέδων ενέργειας.

4. Γιαούρτι: Βοηθάει στην καύση του κοιλιακού λίπους.

5. Πλιγούρι: Συρρικνώνει τα λιποκύτταρα.

6. Γάλα καρύδας και λάδι καρύδας: Εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνες C, Ε, Β1, Β3, Β5 και Β6 και υψηλή ποσότητα σε φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να προκαλεί κορεσμό, γεγονός που οδηγεί στην μείωση της συνολικής κατανάλωσης θερμίδων.

7. Μύρτιλο: Έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση.

8. Αβοκάντο: Έχει έντονη δράση κατά της συσσώρευσης του λίπους και προσφέρει κορεσμό, βοηθώντας έτσι αρκετά στη μείωση της πείνας και της άσκοπης κατανάλωσης θερμίδων.

9. Φυστικοβούτυρο: Έχει μονοακόρεστα λίπαρα και βοηθάει πολύ στην δημιουργία ενός επίπεδου στομαχιού. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να είναι «φυσικό», αλλιώς δεν λειτουργεί.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως με το να τρώτε μόνο αυτά τα τρόφιμα θα αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά των ονείρων σας. Θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, πλούσιο στα παραπάνω, το οποίο όμως θα συνδυάζεται και με άσκηση.