Αποτοξινώστε το πρόσωπο σας με απλά υλικά

Αποτοξινώστε το πρόσωπο σας

Όπως το σώμα μας, έτσι και το πρόσωπο μας συσσωρεύει τοξίνες οι οποίες χρειάζεται να απομακρυνθούν, έτσι ώστε να παραμείνει υγιές και όμορφο. Πως όμως μπορείτε να κάνετε μια αποτοξίνωση προσώπου; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

  • Θα χρειαστείτε:

– Ζεστό νερό
– Μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών
– Μερικές φέτες αγγουριού
– Μερικές κουταλιές μέλι
– 2 πετσέτες

  • Τρόπος εφαρμογής:

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε μια προετοιμασία της επιδερμίδας σας, γι’ αυτό βάλτε σε ένα μικρό μπολ το ζεστό νερό και τις σταγόνες από το αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών. Στη συνέχεια πάρτε τη μια πετσέτα και βουτήξτε τη μέσα στο νερό. Βγάλτε τη από το νερό και στύψτε τη καλά. Έπειτα, έτσι όπως είναι υγρή, απλώστε τη στο πρόσωπο σας και ξαπλώστε για 10 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα προετοιμάσετε το πρόσωπο σας, ανοίγοντας παράλληλα τους πόρους του, για να δεχτεί την αποτοξινωτική μάσκα.

Αφού περάσει το 10λεπτο, απλώστε μερικές κουταλιές μέλι στο πρόσωπό σας και από πάνω μερικές φέτες αγγουριού. Ξαπλώστε πάλι και βάλτε μια ζεστή, υγρή πετσέτα στο πρόσωπο σας. Με αυτό τον τρόπο θα επιτρέψετε στο μέλι να δράσει και να προσφέρει τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του ερεθισμού αλλά και της ερυθρότητας του δέρματος, ενώ τα αγγούρια θα σας ανακουφίσουν από το πρήξιμο.