7 top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (1)

Όπως όλες γνωρίζουμε, τα αξεσουάρ αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να τονίσουμε το look μας και να δώσουμε στυλ και έξτρα λεπτομέρειες στην εμφάνιση μας. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι θα φορεθεί αυτή τη σεζόν, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το πιο εντυπωσιακό και μοδάτο συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ, με βάση πάντα τις τάσεις της μόδας που παρουσίασαν οι διάφοροι διάσημοι οίκοι.

1. Classy και στυλάτα μαντήλια

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (2)

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (3)

Η πιο κομψή τάση της μόδας που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να δημιουργήσετε εκπληκτικά σύνολα, είναι τα μαντήλια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κύριο στοιχείο για τη δημιουργία μοναδικών και κομψών συνδυασμών. Περιλαμβάνουν όλες τις μορφές, τα σχέδια και τα prints που μπορούν να φορεθούν ανάλογα με τα σύνολα σας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η υφή τους κυμαίνεται από δέρμα ερπετών μέχρι και διάφορα παραδοσιακά prints, ενώ βέβαια δεν θα λείψουν τα κεντήματα.

2. Γάντια

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (4)

Ένα ακόμη εντυπωσιακό trend της εποχής είναι τα γάντια, τα οποία συνήθως φοριούνται για να ζεστάνουν τα χέρια μας στις κρύες μέρες, όμως πέρα από την πρακτική χρήση, μπορούν να φορεθούν και για αισθητικούς λόγους, αποτελώντας έτσι μια λεπτομέρεια που θα απογειώσει το σύνολο σας. Προτιμήστε γάντια με glittery στοιχεία, prints με γράμματα ή διάφορες υφές.

3. Κάλτσες και Καλσόν

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (5)

Αυτή η τάση αποτελεί στην ουσία μια πολύ χρήσιμη και δημιουργική λύση που θα συνδυαστεί υπέροχα με τις φούστες και τα παπούτσια σας, ολοκληρώνοντας ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και όμορφο σύνολο. Τα καλσόν και οι κάλτσες είναι η τάση που επέλεξαν να παρουσιάσουν πολλοί οίκοι μόδας στις πασαρέλες τους, δείχνοντας μια ενδιαφέρουσα ποικιλία επιλογών. Μερικές φορές μάλιστα οι κάλτσες συγχωνεύονταν με τα υποδήματα και δημιούργησαν ένα ενιαίο αποτέλεσμα που έμοιαζε με μπότα.

4. Κολιέ

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (6)

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (7)

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (8)

Μιλώντας λοιπόν για τις βασικές τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα κοσμήματα που χρησιμοποίησαν οι Οίκοι για να ολοκληρώσουν τους συνδυασμούς τους. Τα είδη λοιπόν που θα φορεθούν είναι τα αντίστροφα κολιέ, αυτά που έχουν τη μορφή των σημάτων του ωροσκοπίου, καθώς και διάφορα περίεργα σχήματα, τα μενταγιόν, αυτά που διαθέτουν πολύτιμους λίθους και τα πλεκτά.

5. Παχιά και μεγάλα βραχιόλια

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (9)

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (10)

Βραχιόλια μεγάλα και βαριά που δίνουν ένταση στην εμφάνισή σας και κάνουν το σύνολο σας ιδιαίτερα ελκυστικό και γεμάτο ενέργεια. Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι το να φορέσετε τρία βραχιόλια μεσαίου ή ένα μεγάλου πάχους.

6. Στρογγυλά σκουλαρίκια

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (11)

Η συμβουλή των σχεδιαστών μόδας στον τομέα των σκουλαρικιών είναι πως πρέπει να έχουν οβάλ, κυκλικά και άλλα τέτοιου είδους σχήματα.

7. Ζώνες, ζώνες, ζώνες!

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (12)

Top trends στα αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (13)

Όπως τα βραχιόλια, έτσι και οι ζώνες φαίνεται πως έχουν την τάση να είναι μεγάλες και παχιές, παίζοντας κυρίαρχο ρόλο στο σύνολο σας.