5 μυστικά για το τέλειο μανικιούρ

Μυστικά για να έχετε πάντα το τέλειο μανικιούρ

Αναρωτιέστε πως μπορείτε να κάνετε το μανικιούρ σας να διαρκέσει περισσότερο και να δείχνει πάντα όμορφο και περιποιημένο σαν την πρώτη μέρα; Ακολουθήστε τις παρακάτω απλές συμβουλές και θα δείτε τη διαφορά.

1. Απλώστε μια στρώση από μανό με Glitter δίνοντας έμφαση στην κορυφή του νυχιού και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, σα να έχετε κάνει μόλις τώρα το βάψιμο τους.

2. Αν θέλετε να ξεβάψετε γρήγορα το μανικιούρ σας, απλά περάστε μια στρώση μανό από πάνω του και πριν ακόμα στεγνώσει ξεβάψτε το με ένα βαμβάκι εμποτισμένο στο ασετόν. Με αυτό τον τρόπο η αφαίρεση του παλιού βερνικιού θα γίνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

3. Σιγουρευτείτε πως σφραγίσατε το βερνίκι κατά την εφαρμογή του, κάνοντας μια κάθετη εφαρμογή του στο τελείωμα του νυχιού.

4. Για να καθαρίσετε το μανό που σας έχει ξεφύγει τριγύρω, απλά βουτήξτε ένα λεπτό πινελάκι, όπως αυτό του eyeliner, στο ασετόν και με απαλές ευθείες κινήσεις αφαιρέστε το βερνίκι που σας έχει ξεφύγει. Σιγουρευτείτε βέβαια πως κάθε τόσο σκουπίζετε το πινελάκι σε ένα χαρτομάντιλο, απλά χαϊδεύοντας το, για να φύγει ότι έχει συσσωρευτεί, όπως επίσης και η περίσσεια ποσότητα του ασετόν που μπορεί να καταστρέψει και το υπόλοιπο μανό.

5. Τέλος, μην ξεχνάτε να βάζετε λίγη κρέμα χεριών για να μαλακώσετε τα πετσάκια, να κάνετε τα νύχια σας να λάμπουν και να ανανεωθούν.