7 απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα

Απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα (1)

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και πολλές ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας. Τι πρέπει όμως να πάρουμε μαζί για να εντυπωσιάσουμε τα πλήθη; Δείτε μια λίστα με τα απαραίτητα κομμάτια που θα σας βγάλουν εύκολα από την δύσκολη θέση, αφού φοριούνται όλες τις ώρες και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα. Εξάλλου, αν κάτι από αυτά σας λείπει, μην ανησυχείτε, οι εκπτώσεις είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να τα αποκτήσετε.

1. Λευκό μίνι φόρεμα

Απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα (2)

Το μίνι λευκό φόρεμα είναι το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι μιας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από τον απλό πρωινό περίπατο μέχρι και την βραδινή έξοδο, ανάλογα βέβαια με τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα το συνοδεύσουν.

Φορέστε το λοιπόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ταιριάζοντας το με καφέ δερμάτινα αξεσουάρ και υπέροχα αρχαιοελληνικά και όχι μόνο σανδάλια. Αν πάλι θέλετε να το φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο, προσθέστε μερικά κομμάτια χρυσών κοσμημάτων για να κάνετε το σύνολο σας πιο εντυπωσιακό.

Επίσης, μπορείτε πολύ απλά να δημιουργήσετε ένα ασπρόμαυρο σύνολο με ασημί κοσμήματα ή να απογειώσετε το look σας με λεπτομέρειες σε έντονα neon χρώματα.

2. Μάξι φόρεμα

Απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα (3)

Πρόκειται για μια από τις πιο απλές και πιο εύκολες ιδέες για το ντύσιμο σας, αφού πέρα από ένα δροσερό σύνολο, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Επιλέξτε λοιπόν μονόχρωμα ή και πολύχρωμα maxi φορέματα, συνδυασμένα τόσο με σαγιονάρες, όσο και με πέδιλα ή πλατφόρμες.

Δείτε εδώ 20 εντυπωσιακές προτάσεις με μακριές φούστες

3. Λευκό μπλουζάκι

Απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα (4)

Ένα πασπαρτού κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας που έχει την τιμητική του όλο το χρόνο. Συνδυάζεται υπέροχα τόσο με παντελόνι, όσο και με φούστα (μίνι ή μάξι) ή σορτς.

Ταιριάζει με όλα τα χρώματα και όλα τα στυλ και μπορεί να σας βγάλει εύκολα από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσετε.

4. Λευκή παντελόνα

Απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα (5)

Ένα από τα πιο κλασσικά κομμάτια της καλοκαιρινής γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι και η λευκή παντελόνα, η οποία πέρα από δροσιά μπορεί να προσφέρει απίστευτα ωραία σύνολα. Ταιριάζει τόσο στις πρωινές, όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σας και συνδυάζεται με σαγιονάρες, πλατφόρμες και πέδιλα.

5. Λευκό Jean

Απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα (6)

Πολλές είναι οι γυναίκες που θεωρούν το jean σαν ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα τους και δεν έχουν καθόλου άδικο. Πρόκειται για ένα είδος παντελονιού που κολακεύει την γυναικεία σιλουέτα και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Συνδυάστε λοιπόν το λευκό σας jean με ένα υπέροχο μπλουζάκι σε έντονο χρώμα και κλέψτε τις εντυπώσεις.

6. Μεταξωτό μπλουζάκι

Απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα (7)

Ένα δροσερό και αέρινο ρούχο που μπορεί να έχει όποιο κόψιμο σας αρέσει και σας κολακεύει. Συνδυάζεται με όλα και δημιουργεί εκπληκτικούς συνδυασμούς!

7. Λευκό πουκάμισο

Απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γυναικεία ντουλάπα (8)

Ένα ακόμη κλασσικό κομμάτι που φοριέται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Δείτε 30 υπέροχους συνδυασμούς με ένα λευκό πουκάμισο.