45 σχέδια στα νύχια ποδιών για τέλειο πεντικιούρ την Άνοιξη

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (1)

Τώρα που ο καιρός σιγά σιγά γίνεται πιο θερμός, θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους τα ανοιχτά παπούτσια. Θα χρειαστεί οπότε όχι μόνο να περιποιηθείτε τα νύχια των ποδιών σας κάνοντας ένα σωστό πεντικιούρ, αλλά βάφοντας τα με υπέροχα χρώματα και δημιουργώντας όμορφα σχέδια.

Φορέστε τα πέδιλα, τις σαγιονάρες και τις πλατφόρμες σας έχοντας κάνει ένα εντυπωσιακό βάψιμο με σχέδια στα νύχια ποδιών που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Μονόχρωμα πεντικιούρ, γαλλικό, φλοράλ, ρίγες, πουά και παστέλ αποχρώσεις είναι must στα νύχια για την Άνοιξη. Ενώ για τις πιο λαμπερές σας εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε ένα βερνίκι με glitter ή διακοσμητικά στρας, πέρλες, μεταλλικά στοιχεία κλπ.

Δείτε παρακάτω 45 φωτογραφίες με υπέροχα σχέδια στα νύχια ποδιών για τέλειο πεντικιούρ την Άνοιξη και πάρτε ιδέες!

Σχέδια για νύχια ποδιών σε γαλλικό πεντικιούρ για την Άνοιξη:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (4)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (2)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (6)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (7)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (3)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (5)

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές των γυναικών για όλη την διάρκεια του χρόνου. Γιατί λοιπόν τα σχέδια για νύχια ποδιών σε γαλλικό πεντικιούρ να αποτελούν εξαίρεση; Δοκιμάστε να κάνετε ένα απλό γαλλικό πεντικιούρ με ροζ ή γαλακτερή βάση και άσπρη γραμμή, είτε να δημιουργήσετε ένα πιο εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών.

Μια απλή παραλλαγή για γαλλικό στα νύχια των ποδιών είναι η διπλή γραμμή με λευκό και ένα χρώμα βερνικιού της αρεσκείας σας. Το φούξια μανό, για παράδειγμα, αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα και συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ένα φλοράλ σχέδιο στα νύχια των ποδιών σας, ζωγραφίζοντας όποιο είδος άνθους σας αρέσει. Για να το σχεδιάσετε χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινελάκι μανικιούρ ή αυτοκόλλητα νυχιών.

Φλοράλ πεντικιούρ για υπέροχα σχέδια στα νύχια ποδιών την Άνοιξη:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (11)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (13)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (12)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (8)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (9)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (46)

Το κατεξοχήν σχέδιο στα νύχια για την Άνοιξη είναι το φλοράλ. Πρόκειται για ζωγραφισμένα λουλούδια κάθε λογής που κοσμούν τα νύχια των ποδιών και αποπνέουν την ανοιξιάτικη διάθεση της εποχής.

Δημιουργήστε λοιπόν υπέροχα σχέδια λουλουδιών με τριαντάφυλλα, μαργαρίτες, τουλίπες κλπ στα νύχια των ποδιών σας και κλέψτε τις εντυπώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά διαφορετικά χρώματα μανό και να κάνετε χρωματιστά σχέδια πεντικιούρ ή να δοκιμάσετε την δημιουργία ενός τρισδιάστατου λουλουδιού με στρας στη μέση του σε κόκκινα νύχια.

Το φλοράλ σχέδιο μπορεί να κοσμεί ένα από τα νύχια των ποδιών σας, συνήθως το μεγάλο, διατηρώντας τα υπόλοιπα μονόχρωμα. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε σχέδια λουλουδιών σε δυο νύχια.

Σχέδια στα νύχια ποδιών με παστέλ αποχρώσεις:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (18)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (16)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (17)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (14)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (19)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (15)

Οι παστέλ αποχρώσεις ανήκουν στα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη, τόσο στα ρούχα, όσο και στα νύχια. Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε υπέροχα παστέλ σχέδια για νύχια ποδιών με color block nails, ombre και νύχια με γραμμές.

Συνδυάστε τις παλ αποχρώσεις του ροζ, του μωβ – λιλά, του φιστικί, του ροδακινί κλπ και κάντε υπέροχα παστέλ πεντικιούρ.

Ροζ νύχια ποδιών για ρομαντικά σχέδια πεντικιούρ:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (22)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (20)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (21)

Τα ροζ νύχια αποτελούν μια πολυαγαπημένη, girly και πολύ θηλυκή επιλογή μανικιούρ για κάθε γυναίκα. Αν μάλιστα τα συνδυάσετε με ροζ νύχια ποδιών, τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η πιο απλή επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι τα εύκολα σχέδια για νύχια ποδιών με στρας. Επιλέξτε την απόχρωση μανό της αρεσκείας σας ως βάση και διακοσμήστε τη με στρας – swarovski. Χρησιμοποιώντας αυτά τα λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμές, αλλά και υπέροχα σχέδια.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ζωγραφίσετε οτιδήποτε θέλετε με τη βοήθεια ενός πινέλου στην επιφάνεια των ροζ νυχιών σας. Αν το χέρι σας δεν πιάνει και δεν μπορείτε να κάνετε υπέροχα «έργα τέχνης», μπορείτε να δοκιμάσετε την τεχνική Konad με την στάμπα νυχιών ή να κολλήσετε αυτοκόλλητα σχέδια.

Σχέδια για νύχια ποδιών με στρας:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (23)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (25)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (24)

Τα στρας ή swarovski διακοσμητικά στοιχεία μανικιούρ – πεντικιούρ κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχημάτων και χρωμάτων. Μπορούν με μια απλή κίνηση να μετατρέψουν το πιο απλό πεντικιούρ σε κάτι εντυπωσιακό και λαμπερό.

Ωστόσο, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε επιπλέον ένα σχέδιο για νύχια ποδιών και να το κάνετε ακόμη πιο λαμπερό.

Λαμπερά πεντικιούρ για την Άνοιξη με γκλίτερ βερνίκια:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (28)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (26)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (27)

Μια εξίσου ενδιαφέρουσα ιδέα για λαμπερά σχέδια στα νύχια ποδιών αποτελούν και τα βερνίκια με glitter. Είναι από μόνα τους λαμπερά και μπορούν να κάνουν το πεντικιούρ σας να τραβήξει τα βλέμματα.

Χρησιμοποιήστε ένα μανό με γκλίτερ για να διακοσμήσετε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού ή να δημιουργήσετε σχέδια. Επιλέξτε όποια απόχρωση μανό με χρυσόσκονη θέλετε και κάντε πουά σχέδια, γαλλικό πεντικιούρ, color block nails κλπ.

Ασπρόμαυρα ανοιξιάτικα σχέδια για νύχια ποδιών:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (31)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (30)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (29)

Το άσπρο και το μαύρο είναι δυο χρώματα που χρησιμοποιούνται πολύ για την δημιουργία υπέροχων σχεδίων στα νύχια ποδιών. Τα ασπρόμαυρα πεντικιούρ είναι εντυπωσιακά, ακόμη κι αν είναι απλά. Και μόνο η αντίθεση των δυο αυτών χρωμάτων δημιουργεί ένα υπέροχο σχέδιο πεντικιούρ.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε άσπρα νύχια ποδιών με σχέδια από μαύρο βερνίκι. Ζωγραφίστε τελείες, γραμμές, λουλούδια ή ότι σας αρέσει πάνω στον λευκό καμβά του νυχιού σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Τα λευκά νύχια δημιουργούν ένα φωτεινό και εντυπωσιακό πεντικιούρ, ιδανικό για την Άνοιξη, που απογειώνεται με τις μαύρες πινελιές.

Πουά σχέδια πεντικιούρ για παιχνιδιάρικες εμφανίσεις:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (34)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (32)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (33)

Ένα από τα πιο εύκολα και γρήγορα σχεδία για νύχια ποδιών είναι το πουά. Μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο για πουά σχέδια ή με μια απλή οδοντογλυφίδα.

Η δημιουργία του σχεδίου αυτού οδηγεί σε ένα πολύ εντυπωσιακό, αλλά απλό πεντικιούρ. Μπορεί να αποτελέσει από μόνο του ένα υπέροχο σχέδιο για τα νύχια των ποδιών σας ή να συνδυαστεί με μονόχρωμα νύχια ή ριγέ.

Για πιο λαμπερό αποτέλεσμα, μπορείτε να προσθέσετε στρας, τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία ή βερνίκια με glitter.

Σχέδια στα νύχια ποδιών με ρίγες για την Άνοιξη:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (40)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (37)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (36)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (35)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (39)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (38)

Εξίσου απλό και εντυπωσιακό με το πουά πεντικιούρ είναι και το ριγέ. Δημιουργείται με την βοήθεια ενός λεπτού πινέλου ή με αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ, τις οποίες μπορείτε να διατηρήσετε στο σχέδιο νυχιών σας είτε να χρησιμοποιήσετε ως οδηγό για να σχεδιάσετε τις ευθείες.

Οι γραμμές που θα κάνετε στα νύχια των ποδιών σας μπορεί να είναι οριζόντιες, κάθετες ή διαγώνιες. Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και οι κυματιστές γραμμές, για την δημιουργία των οποίων χρειάζεται ειδική αυτοκόλλητη ταινία με κυματιστό σχήμα.

Στα ριγέ σχέδια για νύχια ποδιών που θα κάνετε μπορείτε να προσθέσετε διάφορα ακόμη σχήματα. Δοκιμάστε να κάνετε καρδούλες για να δώσετε μια πιο ρομαντική νότα στο πεντικιούρ σας ή να σχηματίσετε άγκυρες κλπ για να κάνετε ένα υπέροχο ναυτικό σχέδιο ιδανικό για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Συνδυάστε επίσης τις γραμμές – ρίγες με πουά σχέδια ή με μονόχρωμα νύχια και κλέψτε τις εντυπώσεις φορώντας πέδιλα ή άλλα ανοιχτά παπούτσια.

Προτάσεις για υπέροχα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια ποδιών:

Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (41)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (45)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (42)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (10)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (44)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Πεντικιούρ για Άνοιξη (43)

Παίξτε με τα χρώματα στα νύχια των ποδιών σας και δημιουργήστε εκπληκτικά ανοιξιάτικα και όχι μόνο σχέδια χρησιμοποιώντας την φαντασία σας.

Σχεδιάστε γεωμετρικά σχήματα, γατούλες, γνωστούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή ότι σας περάσει από το μυαλό και δώστε στα νύχια των ποδιών σας μια παιχνιδιάρικη και όμορφη όψη.

Υπέροχο, εύκολο και γρήγορο σχέδιο στα νύχια των ποδιών αποτελεί και αυτό με τα διαφορετικά χρώματα σε κάθε δάχτυλο. Επιλέξτε λοιπόν 5 διαφορετικά μανό και βάψτε κάθε νύχι σας με άλλο χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.