Κάντε την μύτη σας να φαίνεται μικρότερη με όπλο το μακιγιάζ

Κάντε την μύτη σας να φαίνεται μικρότερη με όπλο το μακιγιάζ

Το θαυματουργό όπλο των γυναικών για να κρύβουν κάποιες μικρές ατέλειες του προσώπου τους δεν είναι άλλο από το μακιγιάζ. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και την σωστή τεχνική μπορείτε να κρύψετε το προγούλι, να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, αλλά και την μύτη σας μικρότερη. Δείτε λοιπόν ένα βίντεο που αποκαλύπτει την σωστή τεχνική για να μικρύνετε την μύτη σας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να το πετύχετε με την βοήθεια μιας λίγο πιο σκούρας από την απόχρωση της επιδερμίδας σας πούδρας. Υπάρχει βέβαια και η τεχνική που χρησιμοποιεί κρεμώδη καλλυντικά, τα οποία όμως δεν ενδείκνυνται για τις λιπαρές επιδερμίδες.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό γωνιώδες πινέλο για concealer και να δημιουργήσετε 2 κάθετες ευθείες γραμμές δεξιά κι αριστερά από την μύτη σας, ξεκινώντας κάτω από το σημείο όπου είναι η εσωτερική γωνία των ματιών σας και κλείνοντας στο κάτω μέρος της μύτης σας, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αν έχετε μυτερή μύτη, τότε παραλείψτε αυτό το βήμα, αν πάλι έχετε ευθεία μύτη, τότε θα πρέπει να φτιάξετε μια οριζόντια ευθεία γραμμή που ενώνει τις άλλες δυο.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν την διαδικασία, πάρτε ένα φουντωτό πινέλο ανάμειξης σκιών και με απαλές κυκλικές κινήσεις σβήστε ελαφρώς τις γραμμές, έτσι ώστε να δώσετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.