Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το Φθινόπωρο

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (1)

Αφήνοντας πίσω τα αγαπημένα μας χτενίσματα του καλοκαιριού, αναζητάμε νέες εμφανίσεις για το φθινόπωρο με ανανεωμένο λουκ. Βρήκαμε λοιπόν μερικά από τα πιο εμπνευσμένα χτενίσματα για να συνοδεύσετε τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς για το φθινόπωρο, όπως πλεξούδες που προσθέτουν φρεσκάδα, κότσους ή αλογοουρές, και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1. Μια φρέσκια πλεξούδα αντί για στέκα! Αντί για μία, μπορείτε να φτιάξετε δύο μικρότερες πλεξούδες που θα διασταυρώνονται διακριτικά μεταξύ τους. Αυτό το χτένισμα δεν είναι καινούριο όμως υπάρχει η εξής παραλλαγή: Τα υπόλοιπα μαλλιά, μην τα τραβήξετε προς τα πίσω, αντίθετα, αφήστε τα να ξεπηδούν ελεύθερα κάτω από τις πλεξούδες.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (2)

2. Αυτή η πλεξούδα είναι η τέλεια επιλογή για το φθινόπωρο. Τραβήξτε προς τα πίσω δύο μικρές τούφες σε κάθε πλευρά και στερεώστε τις με φουρκέτες, στη συνέχεια αρχίστε να πλέκετε τα μαλλιά σας από τον αυχένα και κάτω και θα έχετε εγγυημένα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (3)

3. Το λουκ των μισοπιασμένων μαλλιών ανανεώνεται με δύο πλεξούδες, μία από κάθε πλευρά που μπαίνει η μία κάτω από την άλλη και στερεώνονται μαζί στο πίσω μέρος.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (4)

4. Η αλογοουρά αυτή που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται ανεμοδαρμένα είναι εξαιρετική. Χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν ή ένα ενισχυτικό όγκου και κρεπάρετε λίγο τα μαλλιά σας για να τους δώσετε όγκο στις ρίζες, στη συνέχεια, τραβήξτε απαλά τα μαλλιά δημιουργώντας μια αλογοουρά που θα τη στερεώσετε ακριβώς κάτω από την κορυφή του κεφαλιού σας. Τέλος, αφήστε τις αφέλειες ή τη φράντζα σας ελεύθερη, εκτός της αλογοουράς και είστε έτοιμη.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (5)

5. Οι πλάγιες χαμηλές πλεξούδες είναι υπέροχες για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη ασυναγώνιστη είναι οι επιμελώς ατημέλητες αφέλειές της.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (6)

6. Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει πιο εύκολο χτένισμα από έναν κότσο. Ο συγκεκριμένος μας αρέσει επειδή είναι πολύ casual. Για να τον πετύχετε, μην τυλίξετε τις άκρες των μαλλιών σας γύρω από τον κότσο και αφήστε μερικές τούφες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος για να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (7)

7. Οι χαμηλές αλογοουρές είναι ιδανικές για το φθινόπωρο και επιπλέον η συγκεκριμένη έχει ένα όμορφο πιάσιμο. Πάρτε μια τούφα από τα μαλλιά σας, τυλίξτε τη χαλαρά γύρω από το λαστιχάκι και στερεώστε τη με ένα τσιμπηδάκι. Προσπαθήστε να καλύψετε μεγάλο μέρος της αλογοουράς για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (8)

8. Αλογοουρά με πλεξούδα ψαροκόκκαλο! Απλά πιάστε τα μαλλιά σας στη συνηθισμένη σας ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια φτιάξτε την πλεξούδα ψαροκόκκαλο και στερεώστε την άκρη της με ένα λαστιχάκι.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (9)

9. Αυτό είναι μια φρέσκια νότα στο γνωστό λουκ των μισοπιασμένων μαλλιών. Για να το αποκτήσετε, τραβήξτε προς τα πίσω μία τούφα από τη μία πλευρά του κεφαλιού και στερεώστε τη μαζί με μία μικρή τούφα από το πίσω μέρος του κεφαλιού. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο, καλύπτοντας με μια τούφα από την άλλη πλευρά του κεφαλιού και στερεώστε τις στο ίδιο σημείο. Προσθέστε λακ για έξτρα κράτημα και ασφάλεια.

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (10)

10. Το τελευταίο χτένισμα είναι λίγο πιο δύσκολο από τα προηγούμενα αλλά σίγουρα αξίζει να το προσπαθήσετε. Αρχίστε κάνοντας μια μικροσκοπική πλεξούδα στο ένα μέρος του κεφαλιού, στη συνέχεια στρίψτε τα μαλλιά από το άλλο μέρος του κεφαλιού σα να κάνετε μια κυλινδρική αλογοουρά. Μαζέψτε όλα τα μαλλιά μαζί, στερεώστε τα σε έναν όχι πολύ χαμηλό κότσο και είστε έτοιμη!

Τα 10 ωραιότερα χτενίσματα για το φθινόπωρο (11)