Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018: 40 ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (21)

Η νέα σεζόν του Φθινοπώρου ξεκίνησε και η επίδραση της γίνεται σιγά σιγά αισθητή σε όλους τους τομείς της μόδας, επηρεάζοντας βέβαια και τα χτενίσματα της εποχής. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή τη σεζόν κορυφαία τάση στα μαλλιά θα είναι το φυσικό και επιμελώς ατημέλητο στυλ.

Τα σγουρά και τα σπαστά μαλλιά θα κυριαρχήσουν στους δρόμους δημιουργώντας εντυπωσιακά φθινοπωρινά χτενίσματα για το 2018. Επίσης, οι ιδιαίτεροι κότσοι και τα updo θα είναι μια πολύ όμορφη ιδέα για πιασμένα μαλλιά, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τις πολυαγαπημένες πλεξούδες και αλογοουρές. Από εκεί και πέρα, οι ανέμελες και επιμελώς ατημέλητες μπούκλες τύπου beach waves που μπορούν να δημιουργηθούν πολύ απλά με σπρέι αλατόνερου για τα μαλλιά, θα αποτελέσουν μια ακόμη must πρόταση χτενίσματος.

Εξίσου δημοφιλή θα είναι και τα φθινοπωρινά χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση και συγκεκριμένα το κοντό ατημέλητο καρέ. Η φράντζα στο πλάι ή οι curtain bangs, δηλαδή οι αφέλειες που ανοίγουν στην μέση, μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας με μοντέρνο τρόπο. Ενώ τα wet look και τα slicked back μαλλιά δημιουργούν ένα ατημέλητο, αλλά παράλληλα κομψό χτένισμα.

Δείτε μια συλλογή με υπέροχες προτάσεις για καθημερινά χτενίσματα, αλλά και για βραδυνά που θα σας κάνουν να λάμψετε αυτό το Φθινόπωρο.

Χτενίσματα με ανάλαφρες μπούκλες και μαλλιά με χωρίστρα στη μέση

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (1)

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (19)

Οι ανέμελες μπούκλες και τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά θα κυριαρχήσουν στα φθινοπωρινά χτενίσματα το 2018. Πρόκειται για ένα φορμάρισμα που αποπνέει φυσικότητα και ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών. Ιδιαίτερα αισθητή θα κάνει την παρουσία του στο κοντό καρέ κούρεμα με χωρίστρα στη μέση.

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (3)

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (2)

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν ανάλαφρα χτενίσματα για μεσαία μαλλιά, αλλά και πιο μακριά με χωρίστρα στη μέση και beach waves.

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (6)

Επιπλέον, η χωρισμένη στη μέση φράντζα τύπου curtain bangs δείχνει εξίσου εντυπωσιακή σε κάθε χτένισμα. Μπορεί να συνδυαστεί με ανάλαφρες μπούκλες και λιτά μαλλιά, είτε με πιασμένα σε έναν χαμηλό χαλαρό κότσο.

Wet look και slicked back hair

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (4)

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (5)

Το wet look που συνήθως φοριέται το καλοκαίρι, θα το δούμε φέτος και στα φθινοπωρινά βραδυνά χτενίσματα. Συνδυάζοντας το χτένισμα αυτό με ίσια, σπαστά ή κυματιστά μαλλιά μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (7)

Τα slicked back αποτελούν επίσης μια εκθαμβωτική πρόταση για φθινοπωρινά χτενίσματα το 2018. Μπορούν να δημιουργηθούν τόσο με τα μαλλιά ίσια κάτω, όσο και με μια όμορφη ψηλή ή χαμηλή αλογοουρά.

Φθινοπωρινά χτενίσματα με πλεξούδες

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (8)

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (9)

Οι πλεξούδες θα είναι κορυφαία επιλογή στα χτενίσματα και αυτή τη σεζόν. Μπορούν να σταθούν από μόνες τους ή να συνδυαστούν με αλογοουρές και κότσους, δημιουργώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Δοκιμάστε λοιπόν να φτιάξετε ένα ρομαντικό χτένισμα με πλεξούδα στο πλάι, είτε ένα topdo ή half up με πλεξούδα. Εναλλακτικά, δημιουργήστε μια πιο ροκ εμφάνιση με ολλανδική πλεξούδα μοϊκάνα.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις για τα φθινοπωρινά χτενίσματα με πλεξούδα. Μπορείτε να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει και να κάνετε ακόμη περισσότερα υπέροχα hairstyles.

Χτενίσματα με όγκο στο επάνω ή το πίσω μέρος του κεφαλιού

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (10)

Επιλέξτε να κάνετε ένα πιάσιμο των μαλλιών με όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού, κρεπάροντας τα ελαφρώς. Το χτένισμα αυτό είναι ιδανικό τόσο για κοντά μαλλιά τύπου καρέ, όσο και για πιο μακριά. Μάλιστα σε μεσαία ή μακριά μαλλιά μπορείτε να το συνδυάσετε με μια χαμηλή αλογοουρά ή έναν κότσο και να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό.

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (11)

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (17)

Αν προτιμάτε να προσθέσετε όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικούς χαλαρούς ή σινιόν κότσους, όπως και να κάνετε όμορφα χτενίσματα με αλογοουρές.

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (14)

Βέβαια υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός πιο ροκ και ιδιαίτερου χτενίσματος με όγκο. Δημιουργήστε το με τα μαλλιά λιτά και ένα απλό πιάσιμο με τσιμπιδάκια στο ένα πλάι, είτε συνδυάζοντας το με αλογοουρά και σπαστά – ελαφρώς κυματιστά μαλλιά.

Κότσοι με όγκο και ιδιαίτερα updo

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (12)

Υπέροχη πρόταση για τα φθινοπωρινά χτενίσματα του 2018 είναι και οι χαλαροί και επιμελώς ατημέλητοι ψηλοί κότσοι. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας με ένα messy style ψηλά και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Αν θέλετε, απογειώστε τον επιμελώς ατημέλητο κότσο σας με πλεξούδα ή προσθέστε κορδέλες.

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (13)

Εξίσου όμως εντυπωσιακά είναι και τα ιδιαίτερα updo που θα φορεθούν πολύ αυτή την εποχή. Πρόκειται για μαλλιά μαζεμένα ψηλά με έναν μοναδικό τρόπο που θυμίζει μισοπιασμένη αλογοουρά ή πολλαπλό ανάλαφρο κότσο.

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (15)

Αν όμως θέλετε κάτι λίγο πιο κλασσικό με μια μοντέρνα πινελιά, τότε επιλέξτε έναν χαλαρό κότσο μπανάνα, γνωστό και ως french twist, είτε έναν χαμηλό κότσο με ανάλαφρο πιάσιμο.

Χτενίσματα με αξεσουάρ μαλλιών

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (20)

Ένας ακόμη τρόπος για να απογειώσετε τα φθινοπωρινά σας χτενίσματα είναι τα αξεσουάρ μαλλιών. Κάντε λοιπόν έναν ψηλό επιμελώς ατημέλητο κότσο ή ένα σινιόν με όγκο και προσθέστε μια φαρδιά κορδέλα.

Μερικά ακόμη υπέροχα φθινοπωρινά χτενίσματα για το 2018

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (16)

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2018 (18)